Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Ny kantineavtale for departementene

I den forbindelse ønsker dss å få leverandørenes innspill på følgende 3 områder.
Økonomi og samarbeid
dss har et ønske om å etablere en avtale preget av tett samarbeid med leverandøren og med felles målsetting om å skape et kvalitetsmessig godt og økonomisk bærekraftig kantinetilbud til brukerne.
i hvilken grad er leverandørene villige til å inngå en avtale basert på et "åpen bok" prinsipp? Hvilke mekanismer bør i så fall en slik avtale inneholde?
Konsept
dss ser for seg 2 mulige konsepter for leveranser av kantinetjenester i departementsfellesskapet; tradisjonell kantinedrift med betjente kasser eller en buffetbasert kantineløsning med 3-4 prisdifferensierte menyer og selvbetjent betaling.
dss ønsker tilbakemelding fra markedet på hvordan begge modellene kan tilpasses både små og større kantiner slik at alle ansatte får et fullverdig, variert og godt kantinetilbud.
måling og kvalitet
dss ønsker en kantinetjeneste med god kvalitet og god service for de ansatte. Hva kan være gode objektive kvalitetsmål (kpi) for en kantinetjeneste? Hvilke målingsparametere kan benyttes fra leverandørens side for måle kvalitet og service? dss er særlig interessert i andre måleparametere enn tradisjonelle brukerundersøkelser.
Hvis det er andre forhold som leverandørene mener dss bør tenke på under utarbeidelsen av konkurransedokumentene så kan det også gis innspill på dette.
Leverandørens besvarelse skal være på maksimalt 5 A4-sider.
Anbud id:
476689
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Tirsdag 11. Juli 2017
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud