Catering i Oslo
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Oslo
Avsluttet
Ny kantineavtale for departementene
I den forbindelse ønsker dss å få leverandørenes innspill på følgende 3 områder.
Økonomi og samarbeid
dss har et ønske om å etablere en avtale preget av tett samarbeid med leverandøren og med felles målsetting om å skape et kvalitetsmessig godt og økonomisk bærekraftig kantinetilbud til brukerne.
i hvilken grad er leverandørene villige til å inngå en avtale basert på et "åpen bok" prinsipp? Hvilke mekanismer bør i så fall en slik avtale inneholde?
Konsept
dss ser for seg 2 mulige konsepter for leveranser av kantinetjenester i departementsfellesskapet; tradisjonell kantinedrift med betjente kasser eller en buffetbasert kantineløsning med 3-4 prisdifferensierte menyer og selvbetjent betaling.
dss ønsker tilbakemelding fra markedet på hvordan begge modellene kan tilpasses både små og større kantiner slik at alle ansatte får et fullverdig, variert og godt kantinetilbud.
måling og kvalitet
dss ønsker en kantinetjeneste med god kvalitet og god service for de ansatte. Hva kan være gode objektive kvalitetsmål (kpi) for en kantinetjeneste? Hvilke målingsparametere kan benyttes fra leverandørens side for måle kvalitet og service? dss er særlig interessert i andre måleparametere enn tradisjonelle brukerundersøkelser.
Hvis det er andre forhold som leverandørene mener dss bør tenke på under utarbeidelsen av konkurransedokumentene så kan det også gis innspill på dette.
Leverandørens besvarelse skal være på maksimalt 5 A4-sider.
Økonomi og samarbeid
dss har et ønske om å etablere en avtale preget av tett samarbeid med leverandøren og med felles målsetting om å skape et kvalitetsmessig godt og økonomisk bærekraftig kantinetilbud til brukerne.
i hvilken grad er leverandørene villige til å inngå en avtale basert på et "åpen bok" prinsipp? Hvilke mekanismer bør i så fall en slik avtale inneholde?
Konsept
dss ser for seg 2 mulige konsepter for leveranser av kantinetjenester i departementsfellesskapet; tradisjonell kantinedrift med betjente kasser eller en buffetbasert kantineløsning med 3-4 prisdifferensierte menyer og selvbetjent betaling.
dss ønsker tilbakemelding fra markedet på hvordan begge modellene kan tilpasses både små og større kantiner slik at alle ansatte får et fullverdig, variert og godt kantinetilbud.
måling og kvalitet
dss ønsker en kantinetjeneste med god kvalitet og god service for de ansatte. Hva kan være gode objektive kvalitetsmål (kpi) for en kantinetjeneste? Hvilke målingsparametere kan benyttes fra leverandørens side for måle kvalitet og service? dss er særlig interessert i andre måleparametere enn tradisjonelle brukerundersøkelser.
Hvis det er andre forhold som leverandørene mener dss bør tenke på under utarbeidelsen av konkurransedokumentene så kan det også gis innspill på dette.
Leverandørens besvarelse skal være på maksimalt 5 A4-sider.
Anbud id:
476689
-
Sted:Hele Norge
-
Registrert:Tirsdag 11. Juli 2017
Er du interessert i dette oppdraget?
Lignende oppdrag i Oslo
6 anbud
-
Servitør til BryllupHei, vi skal gifte oss den 25 Juli 2024 og trenger servitører til bryllupet. Det er på bedehuset Voll! Ta gjerne kontakt fortest mulig.
-
Klepp
-
Tirsdag 26. Mars 2024
-
-
Trenger 3 servitører til Solstua, Oslo lørdag 13.4 fra kl 19.00-24.003 retters rydding
-
Oslo
-
Mandag 25. Mars 2024
-
-
Tilberede enkel mat/servering/rydding 11 mai!Konfirmasjon. 20 personer. Lage enkel tapas, servere litt drikke, og rydde, sette frem kaker/kaffe. 4-5 timers arbeid for en person: )
-
Færder
-
Søndag 17. Mars 2024
-
-
Kokk til bryllup i Bergen sentrum i juni!!!Trenger kokk til bryllup! Maten kan tilberedes på forhånd og varmes opp på kjøkkenet i lokalet. Har 26 kg. Hjortekjøtt som allerede er kuttet opp i biffer. må kuttes i mindre biter, brunes og kokes t...
-
Bergen
-
Tirsdag 19. Desember 2023
-