Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Murer, Snekker, Taktekker i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

NY KONKURRANSE Byggentreprenørtjenester, rammeavtale

Maksimal volum for hele kontraktsperioden på 4 år:
Lier kommune, Lier Eiendomsselskap kf og Lier kirkelige fellesråd: 80 mnok eks. Mva.
Øvre Eiker kommune og Øvre Eiker kommunale eiendom kf: 30 mnok eks. Mva.
Av estimert totalverdi inngår all tiltransport, underentreprenør og materiell.
Oppdragsgiver har en ensidig opsjon for å utvide rammeavtalens maksimale volum med 20 % uten at det medfører en vesentlig endring av rammeavtalen.
For en beskrivelse av deltagere i anskaffelsen, se punkt 1. 1. 1.
For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Endringsklausul
Oppdragsgiver har en ensidig opsjon for å utvide rammeavtalens maksimale volum på 110 mnok, - eks mva med 20% uten at det medfører en vesentlig endring av rammeavtalen.
Deltilbud
Det gis anledning til å gi tilbud innen en eller flere geografiske soner. Det kan ikke gis deltilbud innen den enkelte sone, og ei heller alternative tilbud.
Geografisk soneinndeling: Sone 1 Lier kommune, Lier Eiendomsselskap kf og Lier kirkelige fellesråd: 80 mnok eks. #URL0# 2 Øvre Eiker kommune og Øvre Eiker kommunale eiendom kf: 30 mnok eks. Mva.
Det skal inngås parallelle rammeavtaler med inntil 3 leverandører i hver sone.
Rammeavtale
Rammeavtaleforholdene vil bli regulert av kontraktsvilkår som vil følge av mal for rammeavtale. Se Vedlegg 2 Kontraktsformular for rammeavtale.
For enkeltoppdrag vil det i tillegg inngås spesifikke avropskontrakter. Disse avropskontraktene vil bli basert på tildelingskontrakter for ns 8406 og ns 8407. Tildelingskontrakt for ns 8407 er tilpasset for bruk i mindre prosjekter. Se Vedlegg 3 Kontraktsformular ns 8406 og Vedlegg 4 Kontraktsformular ns 8407.
Ved mindre oppdrag vil det ikke bli signert eget kontraktdokument, men det forutsettes at kontraktsvilkår i kontraktsformular ns 8406 er gjeldende. Dette gjelder når det gjennomføres avrop gjennom oppdragsgiverens fdv-system eller på annen måte som oppdragsgiver bestemmer.
Rammeavtalen vil ha en varighet på maksimalt fire år.
Rammeavtalen forlenges automatisk. Varsel om at oppdragsgiver ikke ønsker å forlenge skal gis skriftlig senest 3 (tre) måneder før rammeavtalen utløper.
Det skal inngås parallelle rammeavtaler med inntil 3 leverandører i hver sone.
Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i avtalebestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere kontrakten dersom man blir tildelt kontrakt.
Anbud id:
770930
  • Sted:
    Lier, Øvre Eiker
  • Registrert:
    Mandag 29. November 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud