Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Ny konkurranse næringsmidler, rammeavtale i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Ny konkurranse næringsmidler, rammeavtale

Ferskt brød er ikke en del av denne avtalen. Fersk fisk og ferske fiskeprodukter er ikke del av denne avtalen. Skolefrukt er ikke med på denne konkurransen. Se skolefrukt. NoSkolemelk er ikke inkludert i denne konkurransen. Se #URL0# levert på tank er ikke med på denne konkurransen. Ernæringsdrikker (til medisinsk bruk) er ikke inkludert i denne konkurransen. Verdimat holdes utenom rammeavtalen, se #URL1#. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å gå utenfor avtalen ved kjøp av produkter som kjøpes direkte fra produsent.
Skoler, barnehager og andre virksomheter som ikke har mottakskjøkken og storkjøkken er ikke omfattet av konkurransen. Med mindre den enkelte samkjøpspart og valgt leverandør blir enige om å tilslutte små virksomheter på denne rammeavtalens betingelser (opsjon).
Anskaffelsen er estimert til å være over eØs-terskelverdi. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver. Behovet er usikkert da volumet er knyttet til tidligere rammeavtale. Volumet vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. Volumet kan også øke som følge av økt deltakelse av egne enheter på avtalen. Volumet må derfor betraktes som anslag og er ikke bindende. Endringer i innkjøpsmønsteret til oppdragsgiveren som følge av reformer og lignende skal fanges opp av rammeavtalen og gi de samme betingelsene som opprinnelig avtale.
For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Deltilbud/grupper
Det er anledning til å gi tilbud på en eller flere grupper. Det kan ikke gis deltilbud innen den enkelte gruppe, og ei heller alternative tilbud.
Det vil bli inngått kontrakt med 1 - en - leverandør pr. Gruppe.
Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å dele kontrakten mellom flere leverandører og anta hele eller deler av et tilbud.
Rammeavtale
Anskaffelsen vil bli regulert av vedlagte rammeavtale.
Rammeavtalen har en varighet fra og med 2020-09-22 til og med 2022-09-21 med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 12 måneder av gangen.
Oppdragsgiver vil inngå avtale med en eller flere leverandører. Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i avtalebestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere kontrakten dersom man blir tildelt kontrakt.
Anbud id:
699323
  • Sted:
    Kongsberg, Ringerike Hole, Lier, Øvre Eiker, Modum, Flå, Gol, Hemsedal, Ål, Hol, Sigdal, Flesberg, Rollag, Nore Og Uvdal, Notodden, Hjartdal, Tinn  Vis alle
  • Registrert:
    Søndag 14. Februar 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud