Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1363 Siste år
362 Siste 3 mnd
91 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ny kurs til induksjonstopp, spotlights

Registrert Dato: Mandag 04. Januar 2010

Har nettopp kjøpt induksjonstopp og ovn og og ser at ledningen til komfyr kun er 2.5 mm^2 og 20A (huset er bygget i 1995 og dette var visstnok tillatt på den tiden). Har fått høre at en induksjonstopp sammen med ovnen minst bør ha 25A og minimum 4-6 mm^2 ledning. Vil gjerne ha litt veiledning rundt hva jeg bør gjøre her for å kunne benytte min nye komfyr og induksjonstopp på en sikker måte uten å være redd for brann.

Oppdrag 1: skifte ledning fra komfyr/platetopp i kjøkken til sikringsskap og sikring fra 20A til 25A. Litt usikker på akkurat hvor i veggen ledningen ligger, men kan være snakk om 7-8 meter ny ledning som behøves. Alternativt legge ny ekstra kurs dersom dette er nødvendig.

Montering av platetopp og ovn (integrerte) i benkeplaten kan også inngå i oppdraget, usikker på hvor vanskelig det er å gjøre dette selv. Tidspunkt for utføring: så snart som mulig.


Oppdrag 2: montere 4-5 spotlights i tak på soverom foran skyvedørsgarderobe (enda ikke montert) med dimmer. Pr i dag er det et kontaktpunkt midt i taket (der jeg har montert en plafond), mulig det må trekkes ny ledning. Det er loft i etasjen over, så bør være relativt enkelt å komme til ovenfra. NB! Selve lampene og dimmeren ønsker vi å kjøpe inn selv (men vil så klart kjøpe kvalitetsutstyr, ikke fra Clas Ohlson/Biltema e.l.) Tidspunkt for utføring: medio januar, etter at garderobeløsning er montert. Ønsker fastpriser (på et av oppdragene eller begge) på arbeidet inklusiv det som behøves av materiell som jeg ikke har spesifisert at jeg ønsker å kjøpe inn selv. Vil gjerne også ha et anslag for tidsbruk på jobben. Ta kontakt for befaring dersom behov for dette for å gjøre en kvalifisert vurdering. Alle anbudsgivere må selvfølgelig være autoriserte elektrikere og kunne dokumentere dette på forespørsel. Alle anbud ønskes mottatt pr mail.


mvh,

Alexander Kleiven

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere