Alarm & sikkerhet i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

50 Siste år
15 Siste 3 mnd
2 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ny trygghetsalarmsentral, samt rammeavtale på kjøp av hjemmesentraler og sensorer

Registrert Dato: Tirsdag 07. Mai 2013

Kristiansund kommune har med dette som formål å anskaffe ny mottakssentral, samt rammeavtale for kjøp av trygghetsalarmer, heretter omtalt som hjemmesentraler, og sluttbrukerutstyr. Med sluttbrukerutstyr menes i denne sammenhengen sensorer av typene:
? Bærbart smykke som brukere bærer på seg for varsling til alarmsentral
? Brannvarsler
? Dørsensor
? Fallalarm
? Sengevakt
? Inkontinensalarm
? GPS-sensorer
Det er videre ønskelig at leverandør kan tilby sensorer og utstyr til biometrisk måling hjemme hos bruker som f.eks. vekt, blodsukker, SaO2 mv i avtaleperioden.
Kristiansund kommune har pr i dag ca. 450 hjemmesentraler. Til hver hjemmesentral er det i dag påkoblet et bærbart smykke og brannsensor/brannalarm. Hjemmesentral, smykke og brannsensor er av typen Tunstall. Utstyrsvolumet er i hovedsak innkjøpt i 2005 med 350 enheter og etter 2008 supplert med ca. 100 enheter. Mottakssentralen er av typen PC-vakt som også er levert av Tunstall.
Alarmsentralen i Kristiansund kommune er også alarmmottak for ca. 500 alarmer fra kommunene Fræna, Averøy, Sunndal og Smøla. Disse hjemmesentralene med tilhørende sensorer omfattes ikke av anbudet, men ny alarmsentral må kunne ta i mot alarmer fra disse kommunene, og anbudet krever derfor at en ny mottakssentral minimum kan ta imot alarmer på protokollene Tunstall, CPC, Antenna, Homelink og Alliance.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet

Alarmer, Leverandør, Maling, Måling, Rammeavtale, Sensorer, Utstyr

Kristiansund N, Møre og Romsdal

Avsluttet: Torsdag 20. Juni 2013