Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1368 Siste år
306 Siste 3 mnd
80 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ny utendørs- og fasadebelysning til bygård, oslo

Registrert Dato: Tirsdag 26. Oktober 2010

Vi ønsker å gi våre bygninger og uteområder et løft med ny belysning og ønsker tilbud på total løsning. Sameiet har mange kostnadskrevende utbedringsoppgaver i årene fremover, så de økonomiske rammene for dette delprosjektet er nøkterne, men samtidig ønsker vi å få en god, helhetlig løsning med godt lys med høy estetisk verdi. Det er viktig at den nye belysningen er miljøvennlig med lavenergi lys og at den er fremtidsrettet med lang levetid og lave vedlikeholdskostnader.

Hva vi tenker om belysningsbehovet

1. Det er 16 inngangsdører i sameiet. Alle har gammel armatur og ulike typer. Vi ønsker nye armaturer og evt flere lyspunkter ved inngangene – med enhetlig design. Lys ifm husnummer kan være av interesse.

2. Vi ønsker fasadebelysning av hele bygningsmassen.

3. Vi ønsker utebelysning ved de to innkjøringene til eiendommen, ved og inne i de to gjennomgangene og ved de to søppelanleggene. Vi vil be om at tilbudet inkluderer kompletterende utebelysning i soner der øvrig belysning ikke overlapper tilstrekkelig.

4. Vi ønsker 2 stk opplegg/tilkoplingspunkt for fast plass til utendørs jultrebelysning.

Vi ønsker tilbudet utformet slik at disse fire punktene er separate, slik at styret kan dele opp bestillingen av hensyn til for eksempel kostnader, gjennomføringstid eller offentlige godkjenninger.


Tilbudet skal inneholde:

a. Tilbud på forprosjekt
1. Lysdesign-/plan utformes detaljert for endelig godkjenning
2. Dersom en eller flere av løsningene krever offentlig melding eller godkjenning er dette leverandørens ansvar og oppgave som del av prosjektet. Dette skal være i orden som del av forprosjektet og før oppstart hovedprosjektet/installasjon.

b. Prisestimat, oppstart og gjennomføringstid, leveringstid og løsningsskisser/bilder, samt evt. melde-/godkjenningsbehov for løsning av belysningsbehov 1-4 (over). Pris skal innbefatte demontering og forskriftsmessig avhending av dagens armaturer med mer.

c. Beskrivelse av evt. underleverandører.Kriterier for valg av leverandør (i prioritert rekkefølge):

a. Kvalitet og design
Fremtidsrettet og helhetlig design, som samtidig er forenlig med bygningenes historie og originale arkitektur. Tekniske løsninger og produkter skal høye håndverksmessig høy kvalitet og være vedlikeholdsfritt i mange år. Den nye belysningen skal gi hele uteområdet lysmengder som er anbefalte bransjestandarder.

b. Pris
Forprosjekt og hovedprosjekt (1-4).

c. Driftsøkonomi og miljøvennlighet.
At valgte løsninger er rimelige i drift og at forbruksmateriell er lett tilgjengelig vare. Lavenergilyskilder.

d. Trygghet
At valgte leverandør er leveringsdyktig og solid, at alle deler av leveransen utføres iht gjeldende lovverk, normer og sikkerhetskrav.
Fakta om sameiet

Fellessameie består av 106 boenheter, mest 2-roms leiligheter, i 4. etasjes murgårder bygget på 1920-tallet. Fellessameiet dekker adressene Colletts gate. Siste rehabilitering var i 2004 da yttertak og fase ble totalrehabilitert. Se mer info på: *** Linken er fjernet *** og vedlagte kart.


Anbudsprosessen

Felles befaring: Tirsdag 2. november kl. 08.00 – 09.00.
Anbudsfrist: 10. november kl. 16.00
Leverandørvalg styrebehandles: 11. november
Ønsket oppstart/ferdigstilling: November/desember