Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Ny Wilds Minne skole med flerbrukshall

Nytt skolebygg oppføres i minst 3 etasjer. Starthallen rives og det bygges ny flerbrukshall fra tomtegrensen ved sia. (Studentskipnaden i Agder) Denne dimensjoneres etter Kultur- og Kirkedepartementet sine veiledere. Bygget oppføres slik at prosjektet kan søke om å få tildelt tippemidler. Det forutsettes at Starthallen rives før bygging startes opp, og at eksisterende skolebygningsmasse skal rives etter at nyttbygg er oppført. Det skal det utarbeides en vurdering på om det er mulighet for å kombinere skolens arealer med næringseiendom i 1 etasje under flerbrukshallen.
Prosjektet skal ha fokus på miljø, valg av miljøprodukter, lite bruk av emballasje, kortreiste produkter mm. Bygget skal oppføres i kl-tre og limtre, samt at det skal tilfredsstille «ns-3701 Norsk passivhusstandard for yrkesbygg». Eventuelt ny flerbrukshall i mest mulig tre, lav-karbon betong der det er nødvendig. Stål med stor resirkuleringsprosent. nødvendig areal for Skole er 5630m². nødvendig behov for flerbrukshall er estimert å ligge på 2300m². Det tas utgangspunkt i Normalhall, beskrevet i veileder utgitt av Kulturdepartementet. Basiskostnad er antatt å ligge på ca. 250 mnok.
særskilte tema som blir viktige i prosjektet er blant annet grensesnitt mot naboer, adkomst, parkering og vareleveranser, grensegang mot regulert vei (skal bli enveiskjøring). Det vil bli nødvendig å hensynta eksisterende trafo i Starthallen, leire i deler av tomten, gangsti igjennom skolegården til nytt torg på Lund, overvannsproblematikk i området, fjernvarmetrase, liten riggplass, fossilfri byggeplass, støyreduksjon av uteområde, lydproblematikk ved bruk av kl-tre (ønske om mest synlig kl-tre), mm.
Det skal være drift i eksisterende skolebygningsmasse under byggeperioden, samt i skolens uteområde. Bygningsmassen rives når elevene og ansatte flytter inn i nytt bygg, og nytt uteområde for skolen opparbeides.
Prosjektet er deltager i ett skandinavisk samarbeidsprosjekt Reconcil. Deltagelsen skal skaffe prosjektets rådgivere mer kompetanse på bruk av kl-tre, lydproblematikk med kl tre og bruk av mest mulig eksponert kl-tre. rådgivende ark, rib og Ri akustikk vil være Wilds minne prosjektets deltagere.
Oppdragsgiver er opptatt av å optimalisere kvaliteten i alle faser av prosjektet. Oppgaven skal derfor ikke gjennomføres som en tradisjonell totalentreprise, men som totalentreprise med samspill i Prosjekteringsfasen og utvidet samarbeidsplikt i Gjennomføringsfasen, se nærmere om dette i kontraktsvilkårene inntatt i del ii av konkurransegrunnlaget.
Den leverandøren som vinner konkurransen skal først, sammen med Oppdragsgiver og brukere, videreutvikle prosjektet. Ved avslutningen av Forprosjektfasen skal det foreligge en omforent kontraktsum for Gjennomføringsfasen. Gjennomføringsfasen vil være en opsjon for Oppdragsgiver. Hvorvidt opsjonen vil bli benyttet, besluttes etter gjennomføring av Forprosjektfasen. Dersom byggingen gjennomføres, skal det skje med basis i godkjent forprosjekt med tilhørende kontraktsum.
[BA1]dette bør drøftes i prosjektet
Anbud id:
697914
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Mandag 8. Februar 2021

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud