Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6930 Siste år
2395 Siste 3 mnd
725 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nye Finstad pumpestasjon (Ski kommune), Bygg og maskin

Registrert Dato: Fredag 03. Mai 2013

Ski kommune planlegger å utlyse en konkurranse om bygging av Nye Finstad pumpestasjon (Eikeliveien) ? bygg og maskin.
Beregnet tidspunkt for utlysning av konkurransegrunnlag er medio mai. Det er et ønske at arbeidet med pumpestasjonen kan påbegynnes oktober 2013.
Oppdraget vil omfatte grunnarbeider, i tillegg til oppføring av plassbygd pumpestasjon og fordrøyningsmagasin. Leverandøren skal også gjennomføre innkjøp og montering av nødstrømsaggregat, pumper, internt røropplegg og sanitærinstallasjoner.
Fordrøyningsbassenget i betong vil ha et volum på ca. 300 m3.
Arbeidene består i tillegg av riving av gammelt renseanlegg, kompressorbygg og to pumpestasjoner, samt grunnarbeider for utvendige VA-arbeider og ulike utomhus arbeider.
Da grunnforholdene i området er dårlige (kvikkleire), vil byggegrop bestå av spunt og kalksementpæler (KC-pæling). Det er et ønske at leverandørene forbereder seg på at arbeid med spunt og KC-pæling skal starte opp oktober 2013, og utføres primært høst/vinter.
Kontrakten vil ikke omfatte arbeider med elektro, automasjon og driftsovervåkning. Leverandøren må påregne samarbeid med leverandør av disse tjenestene.
Beregnet arbeidsperiode er ca. 12-14 mnd. I planleggingen av prosjektets fremdrift, og avsettelse av ledige ressurser og samarbeid med underleverandører, kan leverandørene ta utgangspunkt i følgende rekkefølge:
1. Spunting / KC pæling for pumpestasjon
2. Riving av kompressorbygg
3. Bygging av pumpestasjon
4. Igangkjøring og drift av Nye Finstad (inkl utkobling av Eikeliveien Pumpestasjon, samt ferdigstilling av utomhusområder utenfor og nord for stasjon)
5. Riving av gammelt renseanlegg og pumpestasjon (Finstad)
6. Spunting og KC-pæling for ny fordrøyningsbasseng
7. Bygging av ny fordrøyningsbasseng
Det gjøres oppmerksom på at eksisterende pumpestasjon er i drift i deler av anleggsperioden, og at Ski kommune må ha tilkomst.
Arbeidene skal utføres etter Ski kommunes norm for utførelse av kommunaltekniske anlegg samt mal for typisk avløpspumpestasjon.
Dokumentene for anskaffelsen vil bli oversendt på forespørsel, når konkurransen offentliggjøres ipå *** Linken er fjernet *** />Det er forventet at NS 8406, og eventuelt andre NSer vil bli lagt til grunn som kontrakt.