Alarm & sikkerhet, Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Glassarbeider, Gulv, Kulde & varme, Maler, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Møbelsnekker, Murer, Radon, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Steinlegger, Taktekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3638 Siste år
1377 Siste 3 mnd
317 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nye Olderskog barneskole skole trinn 4-7

Registrert Dato: Torsdag 17. Januar 2013

Omfatter bygg- og anleggstjenester for etablering av ny barneskole for trinn 4-7, nybygg og etablering av tilhørende uteboder, parkeringsplass og utomhusarealer med ny skolegård og ballbane.
-
SKOLBYGG:
Prosjektet omfatter 3.199 m2 BRA nybygg fordelt på 2 etasjer. Nybygg består av 3.412 m2 BTA m2.
Bygningsmassen består av 2 elevfløyer med en midtfløy med vestibyle, amfi, spesialrom og administrasjon. I forlengelse av østfløyen er det gymsal med garderober.
-
Nybygget er i 2 etasjer med gulv på grunn, dekker i prefabrikkert betong, tak som stålplatetak og prefabrikkerte takelementer med papptekking.
-
Yttervegger er stenderverksvegger kledt med cementbaserte platekledning og trepanel og innvendig malt platekledning. Yttervinduer er aluminium systemvegger eller aluminiumsbelagte trevinduer med utvendig solskjerming
-
Innervegger er stenderverk med malt platekledning, innslag av trepanel og akustiske vegger med trespiler. Det er innslag av glassvegger med trerammer og dører i høytrykkslaminat.
-
Himlinger er akustiske himlingssystemer, trespiler og faste malte himlinger. Dekker er belagt med banebelegg, matter og sports banebelegg.
-
Trapper er i betong med banebelegg. rekkverk i trapper og på gallerier er i malt stål. Hovedamfi er i tre med parkett.
-
Skolebygget er oppvarmet med vannbåren varme i gulv i 1.etasje og radiatorer i 2.etasje. Det etableres 2 teknsike rom for ventilasjonsaggregater med varmegjenvinning. Det er balansert ventilasjon basert med automatiserings- og styringssystmer koblet mot sentral driftskontroll.
-
Det skal etableres styringssystemer med overvåkning av brannalarm og adgangskontroll.
-
UTEBODER:
Utvendige boder bygges i bærende stenderverk og bjelkelag i tre. Fasader kles med trepanel, tak med papp.
-
UTOMHUSANLEGG:
Opparbeidelse av ca 10.000 m2 utomhusarealer. Består av full opparbeidelse av skolegård med ballplass, lekeutstyr og plasser og terasser. Inkluderer sykkel- og bilparkering og adkomstplass, vegetasjon og oppbygd terreng.
-
BIOBRENSELANLEGG:
Det skal i tillegg etableres nytt biobrenselanlegg på ca 300 KW for pelletsfyring og varmekulvert til nybygg samt til eksisterende skolebygg for trinn 1-3.
Omfatter arbeider for nybygg 3.000 m2
Omfatter arbeider for nybygg ca 3.000 m2
Omfatter utomhusarbeider for skolegård, parkeringsplasser, gangveger. Ca 10.000 m2 rundt 3.000 m2 nybygg.
Omfatter utomhusarbeider for skolegård, parkeringsplasser, gangveger. Ca 10.000 m2 rundt 3.000 m2 nybygg.
Omfatter arbeider for nybygg ca 3.000 m2 og tilhørende uteboder
Omfatter arbeider for nybygg ca 3.000 m2 og tilhørende uteboder
Omfatter arbeider for nybygg ca 3.000 m2 samt utvendige boder
Omfatter nybygg ca 3.000 m2
Omfatter biobrenselanlegg for 2 skolebygg. Det skal etableres nytt biobrenselanlegg på ca 300 KW for pelletsfyring og varmekulvert til nybygg ca 3.000 m2 samt til eksisterende skolebygg for trinn 1-3 ca 2.000 m2