Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2139 Siste år
824 Siste 3 mnd
154 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nye omsorgs - og barneboliger på Harestua i Lunner Kommune

Registrert Dato: Mandag 03. Desember 2012

Lunner kommune skal bygge 12 nye omsorgsleiligheter og 8 barneboliger. I tillegg skal det bygges tilhørende fellesrom for boligene, kontorer, aktivitetsarealer, boder, garderober,rengjøringsrom og utvendige arealer for rekreasjon.
Bygget blir på 3 plan +teknisk rom på tak og får et samlet areal på ca. 2.400 m2 brutto areal. Bygningsvolumet er brutt opp i mindre volumer med saltak for å understreke bofunksjonen og øke den personlige identiteten for de fremtidige beboere.
Detaljprosjekteres og utføres iht. TEK10
Hovedkonstruksjon og planstruktur er planlagt ut ifra en solid bygningskonstruksjon med optimal lyd og brann trygghet med rasjonelle og økonomiske spenn.
Universell utforming.
- her har prosjektet full tilpasning med horisontale inngangsforhold, båreheis,
rullestolsirkler i korridorer, boliger ,takheiser i deler av bygget, barneboliger, fellesrom og bad. Bygget er oversiktlig og enkelt organisert.
Lunner Kommune innbyr med dette til å inngi tilbud om detaljprosjektering, herav sidemannskontroll av egen prosjektering og bygging av Skoleveien Omsorg - og barneboliger på Harestua i Lunner Kommune.
Lunner Kommune skal bygge 12 nye omsorgsboliger og 8 barneboliger med tilhørende fellesrom og aktivitets rom på Harestua i Lunner Kommune.
Bygget blir på 3 plan pluss teknisk rom på taket, og får et samlet areal på ca. 2.400m2 brutto. Totalentreprisen vil omfatte prosjektering,gjennomføring bygging,inventar iht spesifisert grunnlag og utendørs arbeid/grunnarbeid mm.
Bygget er brutt opp i mindre volumer med saltak for å understreke bofunksjonen og øke den personlige identiteten for beboerne.
Nybygget er tenkt oppført som en betong-/stålkonstruksjonsbygg på 3 plan, med en mindre 4 etasje for tekniske rom og takterrasse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere