Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

9466 Siste år
7462 Siste 3 mnd
263 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nye Sømna Brannstasjon

Registrert Dato: Torsdag 28. Oktober 2021

Prosjektet organiseres som en totalentreprise med alle fag, inkludert klargjøring av tomt og utomhus. Strøm, vann, avløp og fiber føres fram til bygget (10m fra grunnmur) for kommunens regning.  
Skred AS sine rapporter om naturfare, jf. vedlegg 5 og 6, danner grunnlaget for grunnforholdene.
Tilbyder/totalentreprenør skal i sitt tilbud inkludere detaljprosjektering for sine arbeider. Oppstart for detaljprosjekteringen skal skje umiddelbart etter at valgt totalentreprenør er kontrahert. Videre skal tilbyder/totalentreprenør medta i sitt tilbud alle kostnader for komplett prosjektering, og innehar ansvar og risiko for at prisen dekker all nødvendig prosjektering og eventuell prisstigning på materialer. Valgt totalentreprenør er ansvarlig for byggegrunn og oppsett av bygningen.
De vedlagte tegningene utarbeidet av HD plan & arkitektur AS, skal anses som et utgangspunkt for den nye brannstasjonen. Merk: romprogrammet, jf. vedlegg 3 kan ikke fravikes da dette danner grunnlaget for aksept av samtykke søknaden til Arbeidstilsynet.
Finner tilbyder at beskrivelsen i kapittel E, er mangelfull, skal tilbyder medta komplett leveranse slik at leveransen er i henhold til gjeldene lover og forskrifter. Det bes derfor om at eventuelle mangler føres og legges ved tilbudsbrevet slik at kommunen kan under vektingen av mottatte tilbud kan kvalitetssikre at alle tilbydere har «likt innhold» i den tilbudte leveransen.


Referansenummer:  Prosjekt : 0699