Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Kulde & varme, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2022 Siste år
630 Siste 3 mnd
219 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nye Solvang

Registrert Dato: Fredag 11. Mai 2012

Hovedentreprisen omfatter bygging av en ny barneskole for Øyer kommune. Bygget oppføres som en en-etasjes bygning, med inngangsparti i 2 etasjer. Skolebygget har en bebygget grunnflate på ca 2178 m2, samt en under etg på ca 940 m2. I tilknytning til skolebygget skal det føres opp en idrettshall med aktivitetsflate på 23 x 44 m. Begge bygningene skal knyttes sammen med to eksisterende bygninger oppført i 2008-2009. I entreprisen inngår også noe ombygging av nåværende gymsal og garderober i underetasjen på personalbygget. Grunnlaget for entreprenørens byggearbeider finnes i Bok 2.1: Beskrivende del med tegninger.
For å realisere prosjektet må en større del av eksisterende skole rives. I dette arealet bygges den nye skoledelen vesentlig over 1. etg., men en hovedadkomst over 2 plan knyttet til eksisterende bygg. Idrettshallen vil ligge på det nedre planet og ha egen adkomst over 2 plan.
Idrettshallen ligger inntil bygg C ? Adm.bygg.
På det nedre arealet anlegges fotballbanen og parkering. Det blir gangveier rundt hele anlegget tilpasset universell utforming. Forøvrig skal det gjøres noen restaureringsarbeider i eksisterende bygg. Spesielt i administrasjonsbygget, blokk C.
Det bemerkes at skolen skal være i drift i byggeperioden med 108 elever og 23 lærere. Disse kan sendes vekk fra skolen i perioder på opptil 3 uker. Pris for merkostnader for å ha skolen i drift i byggeperioden oppgis i egen post. Det nevnes at dette, i tillegg til arbeidene for entreprenør, med krav om sikkerhet, må byggene sikres så en har gode rømningsveier ved evt. brann.
Riving av bygning ca 1905 m2 i 1 etasje, oppføring av skolefløy i 2 plan, 1 etasje ca 940 m2, 2 etasje 2180 m2, samt en idrettshall med garderobeanlegg ca 1780 m2 grunnflate, arbeidene omfatter også opparbeidelse av skolens uteområde med veger og parkeringsplasser, ballbaner og grøntarealer