Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Gulv, Rørlegger, Snekker i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6022 Siste år
4676 Siste 3 mnd
195 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt bad - enterprise anbud ønskes

Registrert Dato: Onsdag 24. Mars 2010

Oppdragstype: Baderomsinventar, Elektrisk, Flislegging, Helrenovering, Inventar, Membran, Rørlegger og VVS, Rørlegging, Snekkerarbeid, Varmtvannsbereder


I en kjeller skal det lages et nytt baderom. (se vedlagte skisse) Det finnes vann rør og avløp i kjelleren men mye må nok legges nytt, det har ikke vært wc, men dusj har vært her tidligere og rommet fungerer nå som vaskerom. Saunaen på skissen skal ikke lages, den eksisterer. Vi trenger noen som kan gjennomføre følgende. Vi kan selv kjøpe inn dusj, badekar, wc, breder og vask. Breder skal plasseres i rom ved siden av som ikke er med på skissen. dette rommet ligger rett innenfor wc på skissen og det et betong vegg mellom rommene.

Gulv: her skal det legges membran, varmekabler, og store fliser. Det skal monteres sluk. Veggene skal kles med fliser og taket skal ha helsparklet gips tak med 4-6 downlights. Dusjen skal ha glassbyggerstein som vegger mot badekar og wc, samt glassdør. Det skal monteres badekar, dusj, wc og vask som angitt på skisse. En pumpe som står i rommet øverst til høyere i skissen skal få vegg (malt gips) og en dør, rommet skal ha to nivåer og det må lages et "gulv" for montering av vaskemaskin, som dermed plasseres over eksisterende pumpe. Begge må være tilgjenglige for bruk/vedlikehold.

Vi ønsker et komplett tilbud enten per timer eller fast pris på hele prosjektet.