Rørlegger, Vann & avløp i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

449 Siste år
115 Siste 3 mnd
36 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt bad, vaskerom og vannbåren varme

Registrert Dato: Mandag 04. Mars 2013

Vi venter på svar på rammesøknad om vi får bygge på en etasje til på vårt hus i Sarpsborg. Den nye etasjen blir på ca. 100 m2 og skal inneholde bad, vaskerom og diverse andre rom. Vi ønske nå å knytte til oss en rørlegger med sentral godkjenning, som kan stille med ansvarsrett. Byggmester, murer, blikkenslager og elektrikker er alt ´on board´. Hvis kommunen godkjenner, så er det planlagt byggestart i april 2013.

Tegninger og opplysninger om prosjektet finnes tilgjengelig på nettet her: *** Linken er fjernet ***

Baderommet skal ha hjørnebadekar, servant, toalett, dusj, håndklevarmer på strøm eller vannbåren varme, varmekabler. Disse enhetene ønsker huseier å kjøpe inn selv. Vaskerommet skal ha sluk, utløp for vaskemaskin og tørketrommel, klesvaskekum i stål, fordelingsskap for rør-i-rør og vannbåren varme.

Det er tenkt vannbåren varme i alle rom i 2. Etasje (16 -17 mm rør). Det er tenkt lagt golvspon med ferdige utfresede spor for varmerør. Huseier ønsker å anskaffe og å legge varmerør / varmefordelingsplater i gulv selv, men hvor tilkobling utføres av rørlegger. Det er tenkt 7 varmesløyfer, men med 1-2 i reserve for fremtidig utvidelse til kjøkken og bad i 1. Etasje. I bad ønskes både vannbåren og elektrisk gulvvarme.

Det ønskes pris på arbeide med installasjon av utstyr i vaskerom og bad i 2. Etasje, tilkobling av varmesløyfer, samt påkobling av den nye etasjen til eksisterende røropplegg i 1. Etasje.