Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider, Transport i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4267 Siste år
1207 Siste 3 mnd
334 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt dobbeltspor oslo - ski; entreprise: ski 2b hensettingsspor

Registrert Dato: Mandag 24. Januar 2011

Oppdraget er en av entrepriser som skal gjennomføres for Nytt dobbeltspor på strekningen Oslo - Ski. Hele strekningen er foreslått delt i flere utbyggingsetapper, hvor Ski stasjon utgjør første utbyggingsetappe. Ski stasjon består av flere byggetrinn. Denne entreprise er en av flere entrepriser som inngår i byggetrinn 2.
Oppstart av arbeidet er ca 01.08.2011.
Alt arbeidet skal være avsluttet innen 02.12.12, dette inkluderer opprydding og bort transportering av overskuddsmasser og utstyr.
Hovedhensikten med Entreprise Ski 2B er å få etablert hensettingsspor for togoperatør på Ski stasjon. Arbeidene gjelder underbygningsarbeider for tiltaket ?Etablering av hensettingsspor? og omfatter arbeider fra og med fase 00.40 til hovedfase 20.
Entreprise Ski 2B består av følgende hovedtiltak;
? Etablering av 4 hensetningsspor og 2 serviceramper for togoperatør
? Masseutskiftning for deler av hovedspor og hensetningsområde
? Masseutskiftning for Østre Linje
? Teknisk bygg syd (TBS)
I hele anleggsperioden skal togtrafikken gå som normalt. Arbeidet har nærføring til togtrafikk i drift og entreprenør må tilpasse seg sikkerhetsrutiner i forbindelse med det. Det er planlagte togstopp i flere helger. Disse er avtalefestet og kan ikke flyttes. Fremdriften (entreprenøren) må ha fokus på å nå de planlagte togstoppene og utføre de planlagte oppgavene innenfor bruddenes varighet. Det forutsettes at entreprenøren har referanser fra tilsvarende prosjekt(er) og i stor grad benytter medarbeidere med tilsvarende erfaring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere