Elektriker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

932 Siste år
203 Siste 3 mnd
68 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt elektrisk anlegg i enebolig

Registrert Dato: Fredag 05. Februar 2010

Vi ønsker tilbud på komplett elektroinstallasjon i totalrehabilitert atriumhus, der det nå er lagt tilrette for effektiv trekking av rør innenfor diff.sperre i hele huset og direkte fra teknisk rom langs gulv til alle punkter på kjøkken og soverom før toppstøp. Inntakskabel ligger til husvegg, og ny inntakskabel skal legges fra grunnmur i innstøpt rør til teknisk rom.

Tilbudet skal spesifiseres og fortrinnsvis baseres på materiell fra Elko/Schneider, Nexans/Pipelife og Hager/Moeller/Gewiss. Vi ønsker at følgende arbeid utføres:

- 50 dobbeltstikk Elko Plus inkl. trekking av rør fra sikringsskap til punktene.

- 10 Elko Plus dimmebrytere inkl. 3 stk. 4-veis, og 2 lysbrytere.

- 15 takpunkter til lys inkl. trekking av rør fra til punktene via bryter/dimmer.

- 25 downlights. Spesifiser hvor 230V/12V benyttes. Inkl. montering, eks. belysning.

- Boligskap inkl. sikringer og overspenningsvern. Tilkobling av inntaks- og jordingskabel som ligger klart, samt et ekstra jordspyd med 10 meter jordingskabel.

Anbudet bør fortrinnsvis baseres på fastpris (justeres etter befaring og gjennomgang av detaljene på hva som ønskes utført), eller en stykkpris pr. punkt. Tilbudet bør gi en grei oversikt over prisene på materiell og arbeid, med et overslag på antall timer som beregnes brukt og når jobben kan påbegynnes.

Ta kontakt for plan over elektroinstallasjonen og for spørsmål eller mer mer detaljerte beskrivelser av ønsker for det elektriske anlegget m.v.