Elektriker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

602 Siste år
219 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt elektrisk anlegg i kjeller

Registrert Dato: Tirsdag 16. Februar 2010

Borettslaget Kirkegata 38 består av 8 boenheter. Det er gjennomført en rehabilitering av kjelleren som nå er innredet med 14 nettingboder. Se vedlagt plantegning. Himlingen er utført i panel. Det er enkel adkomst mellom bodene og ikke behov for hulltaking for strekking av ledninger. I hver bod skal det installeres en dobbel, jordet stikkontakt samt at en dobbel stikkontakt skal installeres ved avfukter som står i fellesområdet. I fellesområdene skal det samlet monteres 7 lyspunkter. Som armatur benyttes montasjelist av type T5 1x28W. Montasjelister leveres av tjenesteyteren og skal inkluderes i fast pris.

Kjelleren har adkomst fra bakgården med 1 dør vest, 1 dør øst samt en dør midt på. Det er inntegnet brytere ved de tre adkomstpunktene på vedlagt tegning. Ved vestlig dør skal det være mulig å sla av/på lys og spenning i kontaktene på veslig halvdel av kjelleren, tilsvarende gjelder for østlig halvdel. Ved midtre adkomst skal stikkontakten i fellesområdet ha konstant spenning og det skal installeres en dobbelbryter som uavhengig styrer vestlig og østlig halvdel.

Det gamle elektriske anlegget skal kobles fra som en del av oppdraget. Det skal leveres timepriser for alle aktuelle mannskapskategorier til benyttelse ved en mulig utvidelse av oppdraget til også å omfatte riving av det gamle anlegget. Anbudsbefaring gjennomføres etter henvendelse til kontaktperson. Merk tilbudsfristen 08.03.2010.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker

Anbudsbefaring, Brytere, Lyspunkter, Panel, Plantegning, Pris, Rehabilitering, Riving, Stikkontakt

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Mandag 08. Mars 2010