Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Nytt forvaltningssystem - NAUTILUS

Nautilus er av oppdragsgiveren definert som et data- og produktgenerisk system og som en komplett løsning for lagring, administrering og distribusjon av data og produkter, i dag og for fremtiden.
Leverandøren skal levere et nautilus-system som må støtte hydrografiske data (dybdedata) og generiske metadata (ikke begrenset til kun hydrografiske data). Oppdragsgiver ønsker gjerne levering av et system som støtter flere dataformater enn bare hydrografiske data, men systemet må uansett være skalerbart slik at det møter oppdragsgiver endrede behov.
Det fulle systemet er spesifisert for å støtte planlegging, mottak av data, kvalitetskontroll, sentralisert lagring, administrasjon, visning og transformasjon av data, katalog- og informasjonstjenester. Systemet antas å også håndtere produktspesifikasjoner inkl. Metadata spesifikasjoner. Datadeling og distribusjon, gjennom definerte tjenester, forventes støttet.
Systemet må støtte to separate nettverksinfrastrukturer, gradert og ugradert (åpent), og tilby en effektiv og integrert synkronisering av data mellom systemene.
Se vedlegg 1 Kravspesifikasjon for mer detaljert informasjon om formål og omfang.
Anbud id:
672168
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Mandag 28. September 2020