Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

952 Siste år
221 Siste 3 mnd
78 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt hus på ett plan med ei lita oppstugu

Registrert Dato: Tirsdag 21. September 2010

Vi har bladd gjennom det som finnes av kataloger og prislister men blir ikke helt overbevist om hvilke alternativ man skal gå for og ser at mange modeller er ganske like hos de forskjellige leverandører men med ulike priser og tilbud/innhold /arbeid .

Vi har et gårdstun på 32 dekar i ringsaker (hedmark) sentralt er det men nærmeste nabo ca 200 meter ifra , det er ikke

reguleingsplan for området så vi står ganske fritt m stilart og plassering . vi har egen brønn og kloakk (som også skal utbedres) mulig boring etter nytt vann event . andre muligheter . tømmerhus er drømmen men det ser ut som dette medfører en del tilleggsutbedringer for å få et godt huså bo i men er det mulig kombinere tømmer og bindingsverk er det vi er ute etter .
alt på et plan , høyt under tak slik vi kan få fine hems muligheter og gjerne med ei lita oppstugu dette er det vi ønsker nå.

Nå HÅPER vi bare det finnes noen der ute som enten har bygget selv noe hus /hytte i den stilen vi ønsker som vil dele erfaringer og ideer om mulig anbefalinger om hvem som gjør dette til en god erfaring/valg .eller om du selger,tegner, bygger eller bare rett og slett har noe å bidra med ikke med å ta kontakt på mail så vi vil bare til slutt si på forhånd takk hvis du /dere gidder å lese denne meldingen .

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere