Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Nytt nød og ledesystem Brumunddal Bo og Aktivitessenter

Brumunddal bo- og aktivitetssenter er lokalisert sør i Brumunddal, og gir sykehjems- og dagtilbud til den søndre delen av Ringsaker kommune. i nord opp til Brumunddal sentrum (hvor tømmerli har dekning), i sør ned til grensen mot Hamar, i øst opp til fjellet og i vest ned mot Mjøsa.
Brumunddal bo- og aktivitetssenter består av avdeling for langtidsopphold og avdeling for korttidsopphold. i en fløy ved senteret, finner du enhet for demente. Videre er det her administrasjonen for omsorgsdistrikt Furnes er lokalisert.
Brumunddal bo og aktivitetssenter har i dag et elektrisk basert nød og ledesystem av eldre dato som skal byttes ut og erstattes med etterlysende nød og ledesystem. Eksisterende nød og ledesystem skal demonteres. Alt utstyr skal leveres til godkjent avfallsmottak. Nytt etterlysende nød og ledesystem skal installeres i hele bygget. Bygget er bygget i 1985 og er oppført i betong med stålplate kledning utvendig. Innvendige vegger er utført i betong, teglstein og gips. Gulv har linoleum fra byggeåret, enkelte steder er det lokale utbedringer med linoleum av nyere dato. Trapper er utført i betong behandlet med epoxy og linoleum.
Anbud id:
228845
  • Sted:
    Ringsaker
  • Registrert:
    Torsdag 13. Desember 2012