Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

715 Siste år
233 Siste 3 mnd
64 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt nød og ledesystem Brumunddal Bo og Aktivitessenter

Registrert Dato: Torsdag 13. Desember 2012

Brumunddal bo- og aktivitetssenter er lokalisert sør i Brumunddal, og gir sykehjems- og dagtilbud til den søndre delen av Ringsaker kommune. I nord opp til Brumunddal sentrum (hvor Tømmerli har dekning), i sør ned til grensen mot Hamar, i øst opp til fjellet og i vest ned mot Mjøsa.
Brumunddal bo- og aktivitetssenter består av avdeling for langtidsopphold og avdeling for korttidsopphold. I en fløy ved senteret, finner du enhet for demente. Videre er det her administrasjonen for omsorgsdistrikt Furnes er lokalisert.
Brumunddal bo og aktivitetssenter har i dag et elektrisk basert nød og ledesystem av eldre dato som skal byttes ut og erstattes med etterlysende nød og ledesystem. Eksisterende nød og ledesystem skal demonteres. Alt utstyr skal leveres til godkjent avfallsmottak. Nytt etterlysende nød og ledesystem skal installeres i hele bygget. Bygget er bygget i 1985 og er oppført i betong med stålplate kledning utvendig. Innvendige vegger er utført i betong, teglstein og gips. Gulv har linoleum fra byggeåret, enkelte steder er det lokale utbedringer med linoleum av nyere dato. Trapper er utført i betong behandlet med epoxy og linoleum.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør

Betong, Epoxy, Gulv, Linoleum, Stålplate, Teglstein, Trapper, Utstyr, Vegger

Furnes, Hedmark

Avsluttet: Fredag 18. Januar 2013