Elektriker, Entreprenør i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1482 Siste år
490 Siste 3 mnd
133 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt nødstrømsanlegg haraldsplass diakonale sykehus

Registrert Dato: Tirsdag 12. Mai 2009

ORIENTERING OM PROSJEKTET
I dette prosjektet skal det installeres to separate nødstrømsanlegg på to forskjellige steder på Haraldsplass Diakonale Sykehus. Dette er i Fyrhus og i ved D-blokken på sykehuset. Se tegning XX-E-432-20-01 for oversiktsskjema over sykehuset.
Hvert nødstrømsanlegg består av generator (G2 og G3) på 600kVA samt UPS på hver 300kVA. UPS-ene bygges opp som N+1 løsning med 3 stk. 100kVA slik at anlegget lett kan vedlikeholdes og sikkerheten i anlegget økes. Arealene dimensjoneres for muligheter for utbygging av enda en UPS på 100kVA. Se tegning XX-E-432-60-01 for prinsippskjema for nødstrømsanlegget.
I Fyrhuset skal det etableres nye rom i etasje 0 der det bygges opp egene brannceller for reservekraftaggregat, hovedtavle for prioritert kraft, batterirom og UPS-rom. Rommene bygges opp til samme høyde som eksisterende mesanin slik at sykehuset kan benytte arealet over som lagerplass. Se romtegning FYR-00-E-460-50-01 for prinsipp for oppbygging av rom og plassering av utstyr i Fyrhus.
I D-blokken 1 etg. skal det etableres nye rom/brannceller for hovedtavle for prioritert kraft, batterirom og UPS-rom. Reservekraftanlegget skal plasseres under utbygg i Blokk-D med opsjon for innbygging i eget rom. Eksos føres ut på fasaden og opp til tak på baksiden av D-blokken. Dieseltank plasseres også på
baksiden av D-blokken. Se romtegning D-01-E-460-50-01 for prinsipp for oppbygging av rom og plassering av utstyr i D-blokken.
I B-blokken der generator G1 (som skal fjernes i dette prosjektet) står i dag, vil det bli etablert en underfordeling for UPS forsynt fra hovedtavle UPS i Fyrhus.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Innbygging, Lagerplass, Oppbygging, Utbygg, Utbygging, Utstyr

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Fredag 03. Juli 2009