Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Utleie i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Nytt pasientsignal Belset BMS 17/22618

Belset bms har i dag et eksisterende pasientsignal om er utdatert og skal rives og erstattes med nytt anlegg. Nytt system baseres i hovedsak på trådløs signalering (radio/lf) og WiFi/wlan. Pasientsignalanlegget skal være designet for både passiv og aktiv varsling og det skal være mulig å koble forskjellige sensorer til anlegget.
Komponentene i det nye anlegget vil bestå av smykkesendere, rompaneler, romkontrollere, posisjonssendere, 2-veis talepanel og smarttelefoner samt displaypanel i vaktrom og enkelte fellerom.
Med bakgrunn i at anlegget er trådløst må det suppleres med nye wlan-aksesspunkter (ap).
Eksisterende WiFi-nett utvides og dimensjoneres slik at det vil være full dekning inne og noe ute og skal håndtere tale over WiFi. WiFi-nett og sykesignalanlegg vil bli dekket av en ny online ups med min 60 minutters back-up kapasitet. Det skal installeres 24V trafo for nilf posisjonsfyr i underfordelinger med ups-kraft.
Anbud id:
630720
  • Sted:
    Bærum, Asker Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 21. Februar 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud