Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Nytt sak- og arkivsystem

Ror Innkjøp, heretter kalt oppdragsgiver, er et innkjøpssamarbeid bestående av kommunene Aukra, Nesset, Midsund, Molde og Rauma, og er ansvarlig for gjennomføring av konkurranser for kommunene.
Romsdalskommunene Molde, Vestnes, Rauma, Aukra og Midsund deltar i et ikt samarbeid med et felles driftsselskap, ror-ikt som leverer tjenester til alle kommunene. Som en del av pågående kommunereform er det nå også vedtatt at Nesset, Midsund og Molde kommuner skal slås sammen til en ny kommune, og ror-ikt vil da bli utvidet. Det er også mulig at flere kommuner vil bli omfattet av sammenslåingen, men det er ikke formelt vedtatt.
Kommunene ønsker å innføre en ny felles sak- arkivløsning basert på noark 5 standard. Dette arbeidet et viktig ledd i å effektivisere organisasjonene, og å kunne tilby bedre tjenester og yte bedre service til innbyggerne og andre samarbeids-partnere. Kommunene ønsker derfor å inngå avtale med én leverandør om levering av en komplett sak-arkivløsning som kan bestå av delsystemer og funksjonelle moduler som dekker ulike behov for elektronisk saksbehandling. løsningen skal ivareta samhandling mellom sak- arkivsystemet og andre fagsystemer og legge til rette for elektronisk samhandling mellom kommunene og eksterne aktører, både offentlige og private.
Anbud id:
454670
  • Sted:
    Molde
  • Registrert:
    Torsdag 2. Mars 2017