Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Gulv, Maler, Riving, Snekker i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Nytt sportsgulv Holtanhallen

Horten kommune ønsker tilbud på nytt syntetisk kombielastisk sportsgulv som tilfredsstiller kulturdepartementets funksjons-/ytelseskrav for denne type dekker. Oppdraget innebærer fjerning av gammelt parkettgulv, tilfarere og undergulv. Oppbygning av nytt undergulv og legging av nytt sportsdekke inkl. Oppmerking og nedsetting av gulvfester.
Gulvet skal merkes opp for følgende aktiviteter; 1 håndballbane, tre minihåndballbaner, to volleyballbaner og to basketballbaner, i hht til KUDs merkeplan. Gulvet har målene 44 x 24 m.
Vi gjør oppmerksom på at tilstanden på betongen ikke har blitt sjekket. Videre er det litt usikkert hvor langt ned det er til betonggulvet, da vi ved å måle dybden i hylseåpningen får ulike verdier. Men det bør nok tas utgangspunkt i at dybden er 20-30 cm, og at dette må bygges opp igjen før gulvet legges.
Holtanhallen blir brukt av elever fra Holtan ungdomsskole på dagtid til gym. på kveldstid og i helgene er hallen i bruk til trening og kamper frem til kl 23. 00 på kvelden. Holtanhallen har svært høy bruksfrekvens, og er et viktig anlegg for Horten kommune. Falk håndballs herrelag spiller i dag sine kamper i Eliteserien i Holtanhallen, men vil flytte til nye Lystlunden Arena høsten 2020.
Anbud id:
643169
  • Sted:
    Horten
  • Registrert:
    Mandag 11. Mai 2020

Lignende oppdrag i Vestfold

3 anbud