Rørlegger i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

428 Siste år
110 Siste 3 mnd
33 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt uttak for vask og oppvaskmaskin + nytt blandebatteri kjøkken

Registrert Dato: Mandag 07. Februar 2011

Vi skal skifte ut kjøkkenet vårt og trenger i den sammenheng å flytte vannrør/avløp for oppvaskkum og oppvaskmaskin ca 2 meter. Samtidig trenger vi nytt blandebatteri til vasken.
Jeg kan ikke finne byggtekniske tegninger hvor rørene i huset er inntegnet, men vi tror rørene passerer det punktet hvor vasken er tenkt flyttet til. I så tilfelle er det snakk om å fjerne 2 meter med rør og lage et nytt uttak. I motsatt tilfelle trenger vi å videreføre rørene 2 meter. Jeg vet ikke om dere har noen lur måte å sjekke dette på før vi fjerner det gamle kjøkkenet? Er dette noe dere kan finne ut gjennom en befaring eventuelt?
Lurte også på om det er noen hensyn vi skal ta ved valg av batteri, eller om dette er standard batterier og vi kan velge fritt?
Kjøkkenet forventes levert ila Uke 9/10 og vi trenger derfor at arbeidet utføres i samme tidsrom og til en fast avtalt tid.

Vi er medlem i Huseiernes Landsforbund, og StorBergen og ber om at eventuelle tilbydere som har rabattavtaler gjennom disse organisasjonene oppgir dette i tilbudet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger

Batterier, Befaring, Blandebatteri, Oppvaskkum

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Fredag 11. Februar 2011