Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4656 Siste år
2876 Siste 3 mnd
284 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt VA-bygg på Korshavn

Registrert Dato: Fredag 29. Mai 2020

Oppdragsgivers forbehold
Før bestemmelse om utførelse av anleggene tar oppdragsgiveren forbehold om budsjettmessig dekning for prosjektet. Oppdragsgiveren tar også forbehold om nødvendige tillatelser fra myndigheter er gitt og at avtaler med grunneiere er inngått. Avlysning av konkurransen gir ikke leverandør rett til erstatning.
Oppdragsgiver har rett til kostnadsfritt å avlyse konkurransen eller forkaste samtlige tilbud dersom det foreligger saklig grunn. Oppdragsgiver skal snarest mulig underrette tilbyderne dersom samtlige tilbud forkastes eller konkurransen avlyses.
Kontrakt er ikke inngått før den er signert av begge parter.
Dersom oppdragsgiver finner at beslutningen om å tildele kontrakt ikke er i samsvar med kriteriene for valg av tilbud slik som fastsatt over, kan beslutningen annulleres frem til kontrakt er inngått.
I tilbudet er det inkludert opsjonsposter som skal prises og kan komme til utførelse dersom det viser seg nødvendig. Dersom disse alternative postene helt eller delvis tas ut av tilbudet, har entreprenøren ikke rett til erstatning.
Deltilbud/grupper
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud.Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å anta hele eller deler av et tilbud.


Referansenummer:  20071