Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Vaktmester i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2933 Siste år
899 Siste 3 mnd
250 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oljedirektoratet - Facility Manager for innvendig vedlikehold

Registrert Dato: Mandag 27. August 2012

OD leier lokaler av Entra eiendom i Professor Olav Hanssensvei 10 ? Stavanger. Bygget er på ca. 17.000 m2, hvorav ca. 4.500 m2 er høylager og resten er kontor og møteromslokaler, samt diverse lager og arkiver. Leieavtalen innebærer at OD fra og med 1.1.2013 selv må stå for det innvendige vedlikehold av lokalene de leier.
Formålet med anskaffelsen er å sikre avtale med én leverandør som skal koordinere ivaretakelse av kontinuerlig drift gjennom innvendig vedlikehold samt skallsikring - dvs. service og reparasjoner på vinduer, dører, lagerport og lignende ? for Oljedirektoratet. Tjenestene skal utføres på en måte som gjenspeiler Oljedirektoratets verdier og kvaliteter, og bevarer de arkitektoniske kvaliteter og egenskaper bygningen innehar, samt å sikre den tekniske tilstanden av innvendige funksjoner og installasjoner.
Drift omfatter alle oppgaver og rutiner som er nødvendig for at bygningen skal fungere best mulig funksjonelt, teknisk og økonomisk.
Med vedlikehold menes de oppgaver som er nødvendig for å opprettholde et fastsatt kvalitetsnivå for bygningen, og de tekniske installasjonene og dermed sikre at bygningen som helhet fungerer etter hensikten.
Se bilag 1 for mer utfyllende informasjon om leveransen.
Se konkurransegrunnlag

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere