Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Ombygging av bokollektiv ved søre ål bo- og servicesenter og skårsetlia bo- og servicesenter

Søre Ål bo- og servicesenter:
Bokollektivet ved søre Ål bo- og servicesenter har i dag 8 plasser. Dette skal utvides med 4 nye slik at det blir totalt 12 plasser for aldersdemente ved bokollektivet.
Utvidelsen av bokollektivet blir løst ved å bygge om eksisterende tilliggende arealer (ca 170m2). Disse benyttes i dag som kontorer, håndarbeidsstue og møterom. Noen av disse kontorene er nå fristilt, mens de øvrige funksjonene blir flyttet til andre deler av bygget ved å omprioritere bruken av de arealene. Dette medfører også noen mindre ombyggingsarbeider (ca 50m2).
Det er nødvendig med noe ombygging i eksisterende bokollektiv (ca 10m2), samt et lite tilbygg (ca 16m2) for å få til en tilfredsstillende løsning med å knytte de nye arealene sammen med eksisterende. Det blir også etablert et nytt kjøkken med spiseplass.
Skårsetlia bo- og servicesenter:
Bokollektivet ved Skårsetlia bo- og servicesenter har i dag 6 plasser. Dette skal utvides med 6 nye slik at det blir totalt 12 plasser for aldersdemente ved bokollektivet.
Utvidelsen av bokollektivet blir løst ved å bygge om eksisterende tilliggende arealer (ca 250m2). Disse benyttes i dag som kontorer, møterom, aktivitetsrom, frisør og fotpleie. Noen av disse arealene må erstattes; dette blir løst innenfor den bygningsmassen vi har i dag, men medfører en del ombyggingsarbeider her også (ca 180m2).
Det vil også bli nødvendig med noe ombygging i eksisterende bokollektiv (ca 120m2).
Vaktrom og spise/fellesrom flyttes mer sentralt, dagens areal bygges om til beboerrom.
Eksisterende spise/fellesrom flyttes også pga. At det ikke er stort nok til en utvidelse til 12 plasser.
Anbud id:
90172
  • Sted:
    Lillehammer
  • Registrert:
    Torsdag 15. April 2010

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud