Betong, Entreprenør, Gulv, Murer, Prosjektleder, Snekker i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1308 Siste år
340 Siste 3 mnd
120 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ombygging av carport til soverom

Registrert Dato: Onsdag 23. Mars 2011

Boligen har opprinnelig carport som tar opp halve arealet av 1. etasje. Tidligere eier har i bygd inn carporten slik at den har fungert som bod. Vi har søkt og fått godkjenning fra kommunen til å bygge dette arealet om til soverom.

Vegger: I veggen inn mot resten av 1.et. (nord) vil vi ha inn en skyvedør til resten av huset. Langs denne veggen (midt i huset) går også avløpsrøret fra taket. Veggen mot sør er bærevegg og yttervegg. Her bør det nok isoleres bedre og skiftes kledning innvendig. Veggene mot vest og øst er lettvegger som sikkert må rives for å sette opp noe permanent.

Gulv: Det må støpes gulv. Per i dag er det asfaltert, som i den originale carporten. Det er murt opp grunnmur til lettveggene, men det må trolig også støpes på nytt.

Tak: Taket har langsgående panel som også må skiftes ved ombygging. Siden 2.et. henger ut over 1.et. så bør det også isoleres ekstra i forbindelse med ombyggingen.

Vinduer: Det planlegges ikke vinduer eller dører i bæærevegg mot sør, kun i veggene mot vest og øst. Det er viktig med store nok vindusflater til å få det godkjent som soverom.

Vi kan gjøre en del rivingsarbeid og opprydding selv.

Det er nødvendig å besiktige utgangspunktet før man kommer med et anbud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere