Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Ombygging av vestre krematorium til kontorlokaler.

Lokalene til Vestre krematorium skal om bygges fra krematoriedrift til kontor. Ovnene med tilhørende anlegg idet aktuelle rommet er fjernet. Oppdraget vil bestå i riving av en vegg og oppbygging av lokalene til kontorlokaler i henhold til vedlagt beskrivelse.
i det arbeidene foregår inne på gravlunden bes det om at det tas hensyn til regler som er gjeldende for ferdsel på gravlunden. Det bes om at entreprenør tar hensyn til eventuelle pårørende som befinner seg i området.
Entreprisen omfatter blant annet levering og montering av varme, belysning, uttak for 6 kontorplasser, ombygging av ventilasjonsanlegg, riving av bærevegg, etablering av nytt vindu i fasade, og nye overflater på vegg, gulv og tak i lokalet på ca 105 m2.
Eksisterende underfordeling er full og det skal derfor etableres nye kursavganger i eksisterende stålplateskap. Skapet har tidligere forsynt tekniske anlegg som er revet. En del riving av eksisterende anlegg må påregnes, både utstyr montert i arealet som skal bygges om, men også riving av utgående kursavganger fra eksisterende tavler som ikke lenger er i bruk. i tillegg skal det leveres et sentralisert brannalarmanlegg i bygget på ca 750 m2.
Anbud id:
85367
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 17. Mars 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud