Arkitekt i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

580 Siste år
419 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ombygging enebolig stavanger

Registrert Dato: Onsdag 11. Juli 2012

Vi ønsker å få skissert ideer og løsninger for ombygging / utbygging / endret planløsning av en eldre enebolig i Stavanger. Boligen ble oppført i 1960, og har ikke blitt oppgradert av betydning siden den gang. Boligen skal nå totalrenoveres, og vi ønsker å få tegnet forskjellige løsninger for å utnytte boligens / tomtens areal optimalt.

Boligen er sentrert på en 720 m2 skråtomt, 2 etasje har utsikt. Husets originale plantegninger er vedlagt, men denne avviker noe fra slik huset fremstår i dag. Hele kjeller er utgravd, men bakre del er per i dag ubenyttet / uinnredet og har en lavere takhøyde (2. 10-2. 20). Det er 3 kjellervinduer, et i rommet skissert som ”ikke utgravd”. Det er ikke balkong ut fra soverom 1, og soverom 2 / 3 er slått sammen til ett større. Det er oppført en terrasse på baksiden av huset, med utgang fra spisestue.

Boligen slik den fremstår i dag har kjellerstue, gjestetoalett og gang 1 etasje. 2 etasje har 2 soverom, et mindre bad m. Separat toalett, stue og kjøkken. På sikt ønsker vi minst 3 soverom, større bad m. Plass til separat dusj og badekar samt vaskerom nede. Vi ønsker å vurdere løsninger for få en godkjent utleiedel i første etasje. Vi ønsker i den grad det er mulig å oppgradere stegvis, men ta hensyn til potensielle synergieffekter underveis. Vi ønsker å gjøre mest mulig ut av utsikten fra 2. Etasjen.

Plantegning og reguleringsplan er vedlagt. Arbeides ønskes utført så snart som mulig for å kunne begynne renovering. Nødvendige søknader ønskes håndtert. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.