Entreprenør, Kulde & varme, Snekker, Ventilasjon i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

803 Siste år
282 Siste 3 mnd
77 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ombygging for kvalifiseringsenter i Stange

Registrert Dato: Mandag 12. November 2012

Stange kommune har kjøpt bankbygget i Stange sentrum, og skal bygge om deler av dette til kvalifiseringssenter for flyktninger samt kontorer for kulturkontoret og flyktningetjenesten. Sparebanken1 Hedmark leier tilbake en del av bygget, og bygger om sin del for egen regning og med egne entrepriser. Arealet for kvalifiseringssenteret i 2. etasje er klargjort for gjenoppbygging ved at tidligere lettvegger er revet, tekniske installasjoner fjernet og nye åpninger i betongkonstruksjoner forsterket og påskjært. Gjenoppbygging her vil pågå parallelt/ samtidig som banken bygger om sine nye lokaler i 1. etasje. Når banken har flyttet over til sine nye lokaler, vil tilpassing og ombygging i kontordel for kulturkontor og flyktningetjenesten kunne ta til. Det er her påregnet stor gjenbruk av dagens løsninger, og kun mindre rive-/ endringsarbeider.
Elektro- og rørleggerarbeider vil bli utført ved bruk av rammeavtaler, så kun ventilasjon- og bygningsmessige arbeider forespørres ved denne utlysing. Kontordelen, samt nye ombygde bankarealer, vil benytte dagens ventilasjonsanlegg med nødv. tilpasninger, mens kvalifiseringssenteret vil få eget nytt ventilasjonsanlegg med agregatplassering på yttertak. Byggentreprenør vil få koordinering- og framdriftsansvar.
Kvalifiseringsenteret i 2. etasje utgjør ca. 400m2, mens kontordelen for kulturkontor og flykningetjensten utgjør ca 500m2 ganske likt fordelt på 1. og 2. etasje.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere