Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Ombygging NAV lokaler i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Ombygging NAV lokaler

Arbeidet innbefatter tømrerarbeid med etablering av nye vegger og dører. Veggene skal gå opp til betongen i taket. De to veggene med sikkerhetsglass skal være med brystning, og de to andre veggene skal være "tette" og uten glass, og i tillegg settes inn ei dør. Det skal i tre rom settes inn nye dører, og i tillegg skal ei av dørene skiftes ut med eksesterendes dør (den som blir brukt som inngangsdør av de ansatte) 3 av dørene må forberedes for adgangskontroll - det er totalt 5 stk dører.
Leverandøren må flytte nødvendig ventilasjonsutstyr og sprinkelsystem, men det ser ut som at det holder å flytte to av ventilasjons ventilen fra innsiden (sikkersone) på ny vegg, og ut på utsiden til publikumsarealet. Vegger må overflatebehandles, og dvs ferdig malt etter ønske fra oppdragsgiver. Veggene må ha en gode kvalitet og tykkelse, slik at en ivaretar formålet med veggen. Dvs at de må tåle en trøkk fra utsiden (sikkerhet), og at de er lyddempende (taushetsplikt).
Det står et sikringsskap i publikumsarealet - dette må flyttes bak til sikkersone.
Leverandør må kjøpe inn alt av materialer, og samordne andre fag. Leverandør må belage seg på å skrive under taushetserklæring.
Anbud id:
651473
  • Sted:
    Vestnes
  • Registrert:
    Lørdag 13. Juni 2020