Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Ombygging NES-bygg Fase 1

Byggherre, Aure kommune, planlegger å kjøpe «neas-bygget» på Kjelklia. neas sin virksomhet i bygget skal opprettholdes, men kommunen skal også ta i bruk øvrig ledig areal til bla. Hjelpemiddelsentralen, fdv, var og feiervesenet. i tillegg skal det etableres midlertidig brannstasjon/ vognhall i bygget som skal benyttes frem til ny brannstasjon står klar vest for bygget. Ny brannstasjon lyses ut i en egen konkurranse.
Bygningen er oppført som blanding av murverk av lettklinker og tradisjonelt bindingsverk med taksperrer av limtre. Utvendig pusset og noe bordkledning, taktekke av stålplater. Bygningen er etablert med hems som benyttes som lagerareal for neas sin bruksdel.
Bygget utgjør et bruksareal på om lag 1490 m2 fordelt på to plan. Hovedplanet utgjør om lag 1107 m2 bra av dette.
Pr. i dag har neas ett kontor, innkvarteringsrom, kantine og garderobefasiliteter på bygget. Disse berøres i liten grad av tiltaket. Videre har neas ett lager på om lag 340 m2 i den østre delen av bygget med innkjøring fra gavl. Her skal neas redusere sin del med ca. 2/3, der det etableres midlertidig vognhall for brannvesenet som nevnt over. Areal mellom neas og brannvesenet skal skille med en midlertidig brannvegg som føres helt opp under undertaket. Vegg mellom midlertidig vognhall og bygget for øvrig er av lettklinker, der denne stopper i høyde med hems/ 2. Etasje. Denne skal videreføres helt oppunder undertak. Etter tiltaket vil vognhallen utgjøre en selvstendig branncelle. Denne skal klassifiseres til min. (r)EI60.
Innover i bygget skal det etableres nye garderobeanlegg med deling mellom skitten og ren sone. Videre skal det etableres en egen grovgarderobe for avløpsavdelingen i kommune. Det skal også etableres ny garasje for feier.
Det etableres nye kontorlokaler for fdv og var avdelingen i kommunen, samt nytt verksted og lager til hjelpemiddelsentralen.
Det skal påregnes noe utskifting av vinduer Og dører.
Det skal monteres nye varme- og luftbehandlingsanlegg som dimensjoneres for fremtidig utvidelse. Disse skal være klargjort for tilkobling mot kommunens sd-anlegg. Luftbehandlingsanlegget skal ha kapasitet iht. Luftbehandlingsskjema. Nytt varmeanlegg skal baseres på eksisterende elektrisk gulvvarme. i enkelte soner etableres nye varmekabler i gulv.
Anbud id:
485281
  • Sted:
    Aure
  • Registrert:
    Onsdag 6. September 2017