Entreprenør i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

407 Siste år
115 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ombygging og fasadeendring

Registrert Dato: Mandag 20. Juni 2011

Overtar enebolig i Drammen den 15 oktober 2011, og ønsker da å begynne arbeidet med å grave ut fyllmasse for bortkjøring, for så å flytte husets hovedinngang en etasje ned, samt sette inn nye vinduer og ytterdør i denne del av huset hvor det også er planlagt å bygge hybel..

Entrepenør skal ha all kommunikasjon med Drammen kommune, og ha ansvaret for søknadspapirer og godkjenning fra rette innstanser i kommunen. Fasadeendring og hybel må være godkjent før arbeidet kan starte.

Det er tilgang til vann i eneboligens underetasje, men gulvet må pigges opp for å legge avløp ut til offentlig nett. Badet skal ha enkel standard med fliser på gulv og våtromspanel. Opplegg for Varmtvannstank, dusjkabinett, toalett og møbel m.servant.

Kjøkkenløsningen er tenkt i rommet ved siden av/andre siden av vegg, med opplegg til vann og avløp.

Interesserte bes ta kontakt for nærmere info. Skisser og bilder kan oversendes ved seriøse henvendelser. Ønsker pris hvor alt arbeid og materiell er inkludert frem til ferdigsstillelse/klargjøring for maling/tapetsering/gulvlegging.

Søknad til kommunen bør starte så raskt som mulig, men det fysiske arbeidet kan ikke starte før tidligst den 17. okt som er første virkedag etter overtakelse.

Ønsker om mulig to pristilbud; ett for samlet leveranse som forespurt, og ett hvor det kun er ombygging til hybel u/ flytting av inngangsparti. Bilder av inngangsparti og areal for hybel (Kjellerstue - bod - arbeidsrom) er vist i linken.