Betong, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Sprenging, Taktekker, Ventilasjon i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1651 Siste år
575 Siste 3 mnd
145 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ombygging og utvidelse av administrasjonsbygg ved Grønli skole

Registrert Dato: Mandag 03. Juni 2013

Grønli skole er en 7 trinns barneskole Porsgrunn kommune. Skolen har ca. 290 elever og 40 ansatte.
Skolen ble oppført i 1965 og det opprinnelige anlegget bestod av fem frittstående paviljonger. I 1997 ble det oppført et nytt undervisningsbygg i to etasjer, og høsten 1998 fikk skolen ny gymsal. I 2003 åpnet læringssenteret, med klasserom for 6. og 7. trinn, et stort bibliotek og ?mediatek?, samt en ny stor SFO-base. Skolen disponerer en tomt på ca. 20 daa.
Administrasjonen har tilhold i Paviljong E, som er en av de fem opprinnelige og ligger lengst sør på tomten. Paviljongen er i en etasje og har et bruttoareal på ca. 360 m2.
Bygget er utdatert både teknisk og arealmessig. Det tilfredsstiller dermed ikke dagens krav til garderobefasiliteter, lærerarbeidsplasser, møte-/ grupperom og inneklima, i tillegg til gamle tekniske anlegg for øvrig og til dels slitne overflater.
For å møte disse utfordringene skal det gjennomføres innvendig ombygging og oppgradering, samt en utvidelse av denne paviljongen. Dette innebærer at planløsningen blir omarbeidet nærmest i sin helhet på eksisterende bygg. Det vil kun være bærende vegger som skal stå igjen, for øvrig skal alle overflater og installasjoner erstattes eller settes i stand. Tilbygget vil utgjøre ca. 125 m2 BRA, med tillegg av ca. 40 m2 teknisk rom på toppen av dette.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere