Anleggsgartner, Blikkenslager, Entreprenør, Murer, Skorsteinsarbeider, Snekker, Taktekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3583 Siste år
1036 Siste 3 mnd
373 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ombygging/rehab. av enebolig, oslo

Registrert Dato: Mandag 21. Juni 2010

Vi ønsker med dette å motta prisanbud og forslag til overordnete tekniske løsninger i forbindelse med utvendig renovering og bygging av et treetasjers tilbygg mv. på vår bolig. Vi ønsker oppstart så snart som mulig, men mest praktisk antagelig etter sommeren omkring august, avhengig av deres forslag til tidsplan slik at fundamentering og utvendige arbeider er ferdigstilt før frost og snøfall. Nedenfor gir vi en kort beskrivelse av hva de to ulike rammetillatelsene omfatter.

Vennligst ta kontakt for en nærmere beskrivelse samt dok. i form av tegninger mv.

Det vil være ønskelig at dere kommer på befaring før endelig anbud gis.

Det er gitt to rammetillatelser som vi må ha ansvarlig utførende og kontrollerende til arbeide på i Admiral Børresensvei

Rammetillatelse saksnummer --- innglassing av overbygget terasse i 1. etg., innglassing av åpen veranda/karnapp i 2. etg. samt flytting av inngangsparti, etablering av ny takterrasse i 3. etg. over dagens loftsstue med dybde tilsvarende glasstilbygg med utgang fra glasstilbyggets 3. etg.. Endring av utebod til soverom med veluxvindu og endring av eksisterende inngangsparti til bod. Innglassingen av overbygget terasse innebærer en utvidelse av kjøkken og spisestue i 1. etg. på ca 11,5 kvm brutto og en omdisponering av terassearealet i 2. etg til en del av stue/allrom. Eksisterende karnapp i 2. etg. og terrassen må derfor fjernes. I nytt soverom i 1.etg. mot nord settes det inn et velux vindusfelt i overgang mellom tak og fasadeliv. I fasaden mot sør-vest fjernes begge vinduer og eksisterende tereassedør og erstattes med ny og større terassedør som vil være tredelt med mulighet for åpning 2/3. På fasade mot sør-øst fjernes eksisterende inngangsdører og erstattes med ny boddør. Det må støpes opp nytt gulv til boden etter refundamentering med stålpele under arealet (utføres av Entreprenørservice, som også utførte pelearbeidet da huset ble bygget i 1981). Eksisterende støpte murtrapp fjernes. På fasaden mot nord-øst fjernes vinduer og det skal settes inn en dobbel eller 1,5 inngangsdør til erstating for vinduene. Det støpes trapp og trappeavsats i tilknytning til inngangsparti. Over nytt inngangpart og ny dørbod bygges et tilnærmet flatt drenert takoverbygg med 1 meter dybde som henger ut fra bygningskroppen på forsvarlig måte. Forberedelse for mulighet for belysning i innertak begge steder. Eksisterende terassedør til leilighet på nordsiden av huset skal erstattes med en permanent inngangsdør. Den eksisterende trappen i tre kan beholdes.

Rammetillatelse saksnummer --- fjerning, oppføring og forlengelse av støttemur mot privat vei, og inn på egen eiendom, samt terrengoppfylling på tomtens sørvestre del. Støttemuren som skal oppføres vil dels erstatte eksisterende forstøtning med jernbanesviller og dels støtte opp for ny terrengoppfylling der eksisterende innkjørsel er. Videre vil støttemuren holde på plass økede jordmasser mot felles privat veg og ny innkjørsel som en følge av generell heving av platting/plenplanet mot sørvest med ca. 0,5 meter. Det må lages/mures en trapp fra den nye gårdsplassen opp til hagearealet. Hagearealet utenfor spisestue og kjøkken skal dels legges treplatting på og dels legges med plen. Forstøtningsmur mot vei og gårdsplass skal lages av 4 rader granittblokker på 30*30*100 (d*h*l) e.l. Det vurderes å være tilstrekkelig med en høyde på ca. 100 cm høyde målt fra veiplan på steinmuren.