Arkitekt, Brannsikring, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Gulv, Kulde & varme, Maler, Murer, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker, Varmepumpe, Ventilasjon i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

9656 Siste år
7033 Siste 3 mnd
388 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ombygging Sandnesveien 303

Registrert Dato: Mandag 16. November 2020

Kommunestyret har godkjent at det igangsettes byggeprosjekt for ombygging av gnr. 65, bnr. 549 i Sandnesveien 303 til 5 mindre boenheter. I denne forbindelse inviteres det til konkurranse om prosjektering, innvendig riving og ombygging av Sandnesveien 303 fra brakkerigg til 5 mindre leiligheter.
Eksisterende brakkerigg på Soma, Sandnesveien 303, har blitt stående tom etter Soma Rusvern ble ferdigstilt i 2018. Boligriggen er tidligere brukt som akutt botilbud og bærer preg av dette. Brakkeriggen er modulbasert, og det er beregnet større kostnader knyttet til flytting og fjerning av disse. I den forbindelse er det sett på alternativ bruk. Det er vurdert at disse kan bygges om til 5 mindre leiligheter med felles teknisk anlegg til bruk for vanskeligstilte.
Eksisterende brakkerigg består i dag av 10 små rom med bad og toalett, et fellesrom med kjøkken og stue, et kontor og et lite teknisk rom.
Brakkeriggen skal bygges om til 5 mindre leiligheter fra 30,7m2 til 31,4m2 med et felles teknisk rom. Leilighetene vil ha adskilte soverom, stue/kjøkken, gang og bad. Det vil bli installert heldekkende sprinkler og brannalarmanlegg. Alle leilighetene skal tilrettelegges for personer med rusproblemer.
Innvendige dører og overflater skal være robuste. Vegger og himlinger skal være lett vaskbare og gulvbelegg skal være brannhemmende.
Alle materialvalg skal være tilrettelagt for hard bruk og være av robust utførelse. Boligene skal ha god lydisolering iht. krav, og skal ha lett tilgjengelige rømningsveier.
Hver leilighet og teknisk rom utføres som egne brannceller.


Referansenummer:  20/40078