Entreprenør, Snekker i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

951 Siste år
257 Siste 3 mnd
99 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ombygging, takløft, ny etasje

Registrert Dato: Fredag 27. Mai 2011

Det planlegges en 2. etg. over deler av eksisterende bolig. Jeg har lagt ved skisser tegnet av arkitekt. Detaljtegninger er under utarbeiding.

Byggesøknad er ikke sendt, men jeg har fått lovnad av kommunen at jeg kan søke på bakgrunn av skisser, samt ekspressbehandling. Nabovarsel OK, med samtykke. Jeg håper å få sendt byggesøknad i løpet av neste uke. Vi ønsker å starte bygging så snart som mulig.

I tillegg til 2. etg. kommer vi også til å bytte alle vinduer/verandadør i eksisterende bolig, samt en utvidelse av gang. Et soverom skal også gjøres om til trappeoppgang. Noe rehabilitering av 1. etg. I forbindelse med rehabilitering av et bad/vaskerom for tre år siden ble det klargjort vann og kloakk for en fremtidig 2. etg., som vil gjøre ting noe enklere med bad oppe.
Bytte av varmeløsning i hele huset vil også inngå i prosjektet. Det meste av oppvarming i dag er oljefyrt, med vannbåren varme i to bad og radiatorer i resten av huset. Oljefyr holder også boligen med varmt vann.

Kun seriøse totalentreprenører i nærhet til Kongsberg som kan ta hele prosjektet,samt byggeledelse er interessante. Minimum to referanser kreves.

Ønskes ytterligere opplysninger, er det bare å ta kontakt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere