Elektriker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1251 Siste år
871 Siste 3 mnd
64 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Omfattende elektrisk arbeid

Registrert Dato: Fredag 05. Mars 2010

Hei!

Jeg forsøker å legge ut samme anbud igjen. For et par uker siden gikk jeg på en skikkelig smell her inne etter at personen som fikk oppdraget var godkjent elektriker, men det viste seg i ettertid at han ikke kunne godkjenne arbeidet (Samsvarserklæring). Heldigvis fikk jeg stoppet han etter en dag, men jeg sitter nå med varmekabler og downlightssom jeg endte opp med å betale for (ligger i originalpakker). Jeg trodde det burde være unødvendig å si det her på Anbudstorget, men for dette oppdraget gjelder følgende: "Anbudet gjelder elektroinstallasjon som spesifisert nedenfor og som skal monteres av godkjent elektriker OG skal godkjennes av elektroinstallatør (firma) som skal skrive ut Samsvarserklæring":

- Sikringsskap. Vi ønsker å flytte sikringsskap til et annet rom (en etasje ned) samt få nytt kabinett. Innmaten består av autmatsikringer, men selve skapet er eldgammelt og vi ønsker oss et nytt design.
- Trekke opp og montere diverse nye kurser, bl.a. legge klart til nytt kjøkken.
- Nye stikkkontakter, brytere og dimmere i helet første og andre etasje
- Montering av ca. 25 downlights (Ahlsell sin a-serie). Jeg har som sagt blitt sittende med Downlights og kasser, men kabler/kurs må trekkes og alt må monteres i taket.
- Montering og installasjon av varmekabler (ca. 100 kv. m. Som sagt ble jeg sittende med varmekabelsystemet som består av Milliclick/Millicable systemet (samme konsept som Lamiflex ble jeg fortalt).
- Trekke opp to-tre nye kurser for å legge opp til fremtidig vinterhage.
- Montere diverse nye stikk-kontakter i tillegg til de som allerede er der samt legge opp noen nye opplegg for lampe i taket.

Det er rimelig omfattende så en befaring må nok til for å få en best mulig oversikt.

Siden alle vegger/tak ligger åpne ønsker jeg også at firmaet gjennomgår det elektriske anlegget som allerede ligger der (tror det er fra 1984) og evt. kommer med forslag til forbedringer.

Mvh
Geir