Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Maler, Murer, Rørlegger, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3220 Siste år
848 Siste 3 mnd
256 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Omgjøring av kjellervaskerom til bad og vaskerom, arbeid i tilstøtende kjellerrom, totalentreprise

Registrert Dato: Onsdag 02. September 2009

Prosjektet består i å

1. Dele opp nåværende kjellervaskerom (2.4x3.2m) i to rom - et bad etter våtromsnormen med inventar og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, og et vaskerom (0.80x2.4m) med ny varmtvannsbereder (min. 200 liter) og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Gulv må hugges opp, isoleres og legges varme i på badet, uten å miste takhøyde (2.20 i dag). Tak må isoleres (taket er fjernet), vegg må settes opp på nytt. Godt avtrekk må etableres, både fra bad og vaskerom (eget opplegg for tørketrommel i begge rom dersom mulig). Glassbyggesten øverst i badevegg mot vaskerom (som har vindu). Inventar vi ønsker inkludert i anbudet: Badekar (80x1.80) med dusjnisje, og do, begge i god kvalitet. Varmtvannstank. Vask (som vi finner selv) skal monteres.

En del av veggen på badet er pipeløp, og kan ikke tildekkes (men kan vel antagelig flises - evt. sprekker i pipa må kunne sees). Rør-i-rør-skap med mulighet for videreføring til overliggende kjøkken og bad settes opp. Også alt elektrisk arbeid skal inkluderes i anbudet. Underfordelingsskap med opplegg for tilkobling av nye kurser er tilgjengelig rett utenfor badet.

2. Hugge vekk nåværende fliser i tilstøtende kjellerrom (som skal bli soverom, 19 kvm), avrette, legge gulvvarme med minimal oppbygging og flise. Legge frem rør gjennom vegg fra bad for senere å kunne koble til vask. Elektrisk opplegg med seks stikk og en 16 amperes kurs + komfyrkurs settes opp (fra samme underfordelingsskap som de andre kursene tas fra). Helsparkling og maling av gipset tak. Skifting av ytterdør og et vindu (vi skaffer), samt tilpassing av eksisterende innerdør. Eksisterende avløp i gulv tettes.

Vi er selvfølgelig tilgjengelige for å vise frem rommene og forklare nærmere.