Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Møbelsnekker, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1769 Siste år
582 Siste 3 mnd
130 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Omsorgsboliger - Pilotprosjekt i Nasjonalt program for leverandørutvikling

Registrert Dato: Onsdag 26. Oktober 2011

Skånland kommune vil i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling invitere potensielle leverandører, entrepenører, produsenter o.a. til dialogmøte om bygging av omsorgsboliger på Evenskjer og Sandstrand. Programmets visjon er å utnytte offentlige anskaffelser på en mer aktiv måte som stimulerer til konkurranse, næringsutvikling og innovasjon for slik å legge til rette for mer behovsrettede produkter og tjenester til bedre betingelser for offentlige kunder. For mer info se: *** Linken er fjernet *** />Skånland kommune har i samarbeid med Nasjonalt Program for leverandørutvikling valgt å gjennomføre dette prosjektet som et pilotprosjekt i Programmet slik at kommunen oppnår økt forståelse, kompetanse og kunnskap om hvordan man kan oppnå innovative offentlige anskaffelser.
Formålet med dialogmøtet er få innspill fra deltakerne på de foreløpige planene og hvordan behovet til kommunen kan nås på en best mulig måte. Kommunen ønsker også å presentere brukernes og kommunens behov på en god måte slik at det kan stimulere leverandører til innovasjon. Skånland kommune skal i etterkant av denne åpne prosessen mot leverandørmarkedet lage en rapport til kommunestyret i forbindelse med utredningsprosjektet omsorgsboliger på Evenskjer og Sandstrand.
Alle som ønsker det kan i etterkant av dette dialogmøte sende inn en skriftlig beskrivelse (overordnet og funksjonelt nivå) av hvordan de best kan løse behovet og utfordringene til kommunen. Målet med dette er å få best mulig kunnskap om mulighetsrommet og alternative løsninger for omsorgsboliger bygd på fremtidens teknologiske muligheter (Smarthusteknologi, energi, integrerte løsninger ? mv.), byggtekniske løsninger herunder skadeforebyggende utforming og materialvalg.
Dialogkonferansen holdes 22. november 2011 på Rådhuset Skånland kommunes rådhus, Møterom Loftet.
Se vedlagte pilotnotat.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere