Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Riving, Snekker, Taktekker i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

OMSPIKRING AV TAK DALE KYRKJE

D1 Generelle krav og føresetnader
D1. 1 Etablering, rigg, drift og avvikling
Byggherren stiller fylgjande disponibelt for entreprenøren:
a)Byggherren stiller toalett og spiserom til disposisjon. Byggherren syte for reinhald av romma. Entreprenøren skal halda romma ryddige og i orden.
b)Byggherre stiller strømuttak inne i kyrkja til disposisjon. Entreprenør må syte for naudsynt framlegg frå dette, og kople framlegg frå ved arbeidsdagens slutt.
Ut over det som er nemnt ovanfor skal entreprenør ta med alle naudsynte ytelsar for etablering, rigg, drift og nedrigging for eigne arbeider. Entreprenøren stiller forsikring etter NS8406 samt dokumentasjon av utføring og produkter. Daglig rydding og forsvarlig oppbevaring av avfall skal inngå. Fortløpande avfallsdeponering hos godkjent mottak skal inngå, og dokumenterast med avfallskvitteringer etc.
Entreprenøren skal avklare disponering av areal med byggherren før rigging.
D1. 2 Rehabilitering
Takkonstruksjon utskrift frå opphaveleg beskriving
«Kirketaket er utført som åstak, på åsene er lagt 1 ½`` x 4`` strøbord og 1`` høvla bordplank som er lagt parallelt med åsene
Takbelegg Asfaltpapp (lcopal a).
mørk Vossaskifer 12`` x 16`` (bredde ganger høyde) rektangulært tekket med rettkant ned, parallelt med raften og i dobbelt tekking, slik at 7`` x 12`` blir synlige av hver helle, med tykkelse 10-11 mm.»
Skiferheller skal kontrollmålast
møne og vindskier har koparbeslag. Ved demontering av kopar beslag vert det gjort føresetnad om at dette vert gjort på ein slik måte at beslaga kan nyttast igjen.
Arbeidet, oppsummert
Skiferheller fjernast forsiktig med tanke på gjenbruk. Lekter og rekter skal vera i trykkimpregnert materiale. Den eksisterande asfaltpappen skal fjernast heilt, slik at sutaket kan verta inspisert. Eventuelle råteskadar skal bli utbetrast.
Leverandøren kontrollerer og står ansvarlig for mengd, og utarbeider avfallsplan for tiltaket.
D2 Prisbærande postar
Arbeida er ikkje beskrive med NS3420-koder, men arbeida skal utføres i samsvar med god handtverksmessig utføring og relevante krav for samanliknbare arbeider gitt i NS3420.
nærmare skjema for prisbærande postar ligg i vedlagt dokument
Anbud id:
632256
  • Sted:
    Vaksdal, Luster
  • Registrert:
    Tirsdag 3. Mars 2020