Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bemanning, Utleie i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Open anbodskonkurranse - kjøp av vikartenester, DFØ

Direktoratet for økonomistyring (heretter kalla dfØ) gjennomfører anbodskonkurranse med sikte på å inngå rammeavtalar med tre leverandørar for å dekkje behovet for hjelp i form av innleigde vikartenester, hovudsakleg på områda lønns- og personalløysing, rekneskaps- og økonomifunksjonar og innanfor forkontor-/sentralbordtenester.
dfØ heitte tidlegare Senter for statleg økonomistyring (ssØ), men endra namn til Direktoratet for økonomistyring (dfØ) 14. November 2011. dfØ har som oppgåve å styrkje den statlege økonomistyringa og forbetre ressursutnyttinga på området.
dfØ blei etablert 1. Januar 2004 som éin av sju etatar under Finansdepartementet. Etableringa skjedde hovudsakleg ved å samordne ressursar i finansavdelinga i Finansdepartementet og økonomitenesteseksjonen i Skattedirektoratet og ved 18 skattefutkontor.
dfØ er rådgivar for sentrale myndigheiter innanfor statleg økonomistyring og utfører forvaltingsoppgåver for alle statlege verksemder. i tillegg leverer dfØ økonomitenester (lønn og rekneskap) til om lag 70 prosent av dei statlege verksemdene.
dfØ har i dag om lag 370 tilsette fordelt på seks kontorstader og éi sentraleining i Oslo. Kontorstadene ligg i Hamar, Drammen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tromsø. i tillegg er det ei avdeling i Vadsø som er underlagd Tromsø.
Tenesta består i å skaffe kvalifisert vikarpersonell for kortare eller lengre periodar til
generelle sentralbord-/forkontortenester og rekneskaps-/økonomi-/lønnsarbeid av varierande kompleksitet og omfang. Vikaren må ofte ha spesiell kjennskap til og kompetanse i Agresso økonomi- og rekneskapssystem og sap lønnssystem. Krava vil i kvart enkelt tilfelle bli spesifiserte i ein minikonkurranse mellom leverandørane på rammeavtalen, sjå kapittel 3. 2. 4.
Oppdragsgivaren ønskjer i tillegg opsjon på vikartenester til andre aktuelle personellkategoriar som dfØ eventuelt vil ha behov for.
Anbud id:
224697
  • Sted:
    Oslo, Stavanger Drammen, Hamar, Kristiansand, Trondheim, Tromsø, Vadsø  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 9. November 2012
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud