Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Steinlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2181 Siste år
791 Siste 3 mnd
205 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Opparbeide gårdsplass og støping av garasjegulv

Registrert Dato: Onsdag 08. September 2010

Oppdraget skal ferdigstilles så snart som mulig og innen utgangen av oktober 2010. Oppdraget skal utføres i henhold til gjeldende regler/standarder for oppdragets art. Tilbudet skal spesifiseres - priser for det enkelte arbeid skal detaljeres i henhold til punktene nedenfor. Tilbyder skal bekrive eventuelle forhold som bør medtas i tilbudet for å få en helhetlig løsning/resultat

Utgraving/tilrettelegging for støp av garasjegulv:
1) Isolering(xps) og støping(B-30) av 36 m2 garasjegulv(hellning min. 1:1). Overflaten finrettes. Kantforsterkning med innstøpt vinkeljern.
2) Utgraving/tilrettelegging for oppsett av ca 34 meter støttemur i 50-100 cm høyde (kan endres). Fjerning av lindehekk. Drenering som foreskrevet.
3) Oppsett av ca 34 m støttemur (gråmix eller liknende - kan endres): Pris skal gis med og uten stein
4) Grunnarbeide gårdsplass ca 100 m2: Nødvendig oppkulting og avretting med fall klargjort for legging av betongstener (tromlet gråmix el. liknenede - kan endres)
5) Legging av betongstener på gårdsplass(ca. 100 m2) inklusive løsning for å lede bort regnvann/overflatevann fra gårdsplass. Pris skal gis med og uten stein.
6) Oppgraving av eksisterende drensrør (nedløp fra takrenne) på gårdsplass for sjekk og utbedring.
7) Det skal senere settes opp carport i tre med 2 vegger i Leca eller liknende (brannkrav). Tilbyder bes å bekrefte/avkrefte om tilbyder også ønsker å tilby oppsett av carport.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere