Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Sanering, Sprenging, Steinlegger i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2395 Siste år
861 Siste 3 mnd
178 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Opparbeidelse av tomt og utsprenging / bygging av garasje i betong m.m.

Registrert Dato: Torsdag 08. Desember 2011

Drenere, isolere og fuktsikre 16, 5 meter langs grunnmur langs husets bakside. (se bilde 1) Deler av denne må graves til full dybde (2 meter) imens det langs noe av husveggen kun er grunnmur ned til 1, 5 meter.

Rensk av berget bak huset for løs stein, samt stabilisering av skråning, muligens med en mur, for å hindre videre utgliding av stein / masse.

Opparbeide overflaten med belegningsstein 0, 5 meter fra berget og bort til husveggen. (Se bilde
1 og arkitekttegning)

Fjerning av eksisterende terrasse og fremføring av drensrør for takrenne under denne, samt fjerning av fjell for opparbeiding av terrasse med belegningsstein som vist på tegning fra arkitekt og bilde 3

Utsprenging og fjerning av masse for bygging av garasje, samt grunnarbeid som trengs for denne før støping av plate (se tegning fra arkitekt samt bilde 4) Selve byggingen av garasjen skilles ut som eget oppdrag.

Graving og planering, samt fjerning av eksisterende murer for å bygge oppkjørselen som vist på arkitekttegning. Se også bilde 5. Mellom eksisterende garasje og huset ligger det en tom oljetank på rundt 1500 liter som må graves opp og fjernes. Nedlegging av rør for vannbåren varme på skrå ramper og under det som skal bli den nye garasjen. Støping av murer som vist, og legging av beleggningstein på oppkjørsel / biloppstillingsplass og foran huset.

Fjerning av terrasse på østsiden. Føre dreneringen som skal gå på baksiden av huset ut under denne. Gjenfylling og opparbeidelse av denne terrassen igjen med belegningsstein. Trapp fra inngangsplanet og opp til denne terrassen må støpes, og vi må få til en løsning for skråningen ved siden av. Vi ser her kanskje for oss murer og flater i trappetrinn slik at det kan vokse planter her, men uten at det blir for høye murer. Se bilde 6 og 7.

Garasje skal bygges. Helst i betong, evt. stål og hulldekker. Garasjen skal ha leddet port med motorisert heving / senking. En slik port av tilsvarende type skal installeres i eksisterende gammel garasje også.

Bak garasjen som skal bygges må det opparbeides en trapp med repot, i vinkel opp på det nye garasjetaket. (se skisse som arkitekt har laget for dette)

Før igangsettelse av prosjektet, vil nødvendig byggetillatelse fra Drammen kommune måtte innhentes, og dette blir en del av oppdraget for den som kan ta på seg dette oppdraget og har ansvarsrett. Vi er veldig interessert i tilbud fra en og samme entreprenør på hele prosjektet, men kan evt. ta imot tilbud på deler av prosjektet også.

Tilbyder må komme på befaring for å få vite nøyere detaljer, og en diskusjon rundt hvilke løsninger vi kan velge mellom der dette er mulig.

Det er muligens mest fornuftig å sette i gang over vinteren.