Anleggsgartner, Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3157 Siste år
1184 Siste 3 mnd
268 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Opparbeiding av grorud park 82-2010

Registrert Dato: Onsdag 19. Mai 2010

Oslo kommune v/Vann- og avløpsetaten innbyr til konkurranse med forhandling i forbindelse med anskaffelse av opparbeiding av Grorudparken som omfatter områdene mellom Ammerudblokkene, Grorud senter og ned til krysset Gangstuveien/Grorudveien. Grorudparken skal utvikles som naturområde og bydelspark. Deler av området skal gis en parkmessig opparbeiding.
Konkurransen gjelder 1. Utbyggingsetappe av Grorudparken som omfatter: Delområdene B, D og E av parken som omfatter bygging av ca 300 m med nye universelt utforma turveier (inkludert mindre broer for kryssing av bekk/elv), opprustning av eksisterende turveier ca. 900 m, opprydding langs Alnaelva og restaurering av historisk hageanlegg på Nedre Grorud
Gård.
Tilbydere kan gi pris på både Gorudparkens delområder og Nedre Grorud Gård samlet, eller på henholdsvis Nedre Grorud Gård eller pakken av delområder i Grorudparken hver for seg.
Oppdragsgiver er Oslo kommune ved Vann- og avløpsetaten (VAV). Prosjektet ledes av VAV i å samarbeide med Friluftsetaten, Byantikvaren, Plan- og bygningsetaten og Bydel Grorud. Prosjektet er finansiert av Groruddalssatsningen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere