Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Oppfølging av etablerere i Finnmark og Nord-Troms

Målet med oppfølgingsarbeidet er å gi deltakerne innsikt i om deres virksomheter har potensial til å øke lønnsomheten i løpet av de neste tre årene og hvordan det kan gjøres.
Oppfølgingsarbeidet skjer i to geografiske områder? En oppfølging i Nord-Troms og en i Finnmark. Oppfølgingsarbeidet skal skje i form av samlinger. Det skal være tre samlinger à to dager i begge områdene. Oppfølgingen skal gis til næringsvirksomheter som er etablert de siste fem årene i Finnmark og Nord-Troms. Virksomheter som har fått støtte fra Sametinget til etableringen skal prioriteres først. Deltakerne plukkes ut etter dialog med Sametinget.
Temaer som skal behandles er lønnsomhetsvurderinger og analyse av bedriftsøkonomiske nøkkeltall, regnskapsanalyse, salgs- og markedsforhold, nettverksdannelse, markedsføring og plan for videreutvikling av bedriften. Det skal gis 6 timer individuell veiledning enten i forbindelse med eller mellom samlingene. Leverandøren skal utarbeide en sluttrapport om oppfølgingsarbeidet.
Det skal være minst 15 påmeldte deltakere ved igangsetting i begge områdene.
Deltakerne dekker sine reiseutgifter sjøl. Kost og losji dekkes innenfor rammen av oppfølgingsprosjektet. Egenandel for deltakelse på etablereroppfølgingen skal settes til kr. 1. 000. Leverandøren velger sjøl sted for samlingene.
Innenfor oppdraget skal det holdes et oppfølgingsseminar høsten 2013.
Anbud id:
214626
  • Sted:
    Karlsøy, Storfjord Gáivuotna Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa, Kvænangen, Alta, Hammerfest, Sør-Varanger, Vadsø, Karasjohka Karasjok, Guovdageaidnu Kautokeino, Loppa, Hasvik, Måsøy, Nordkapp, Porsanger Porsángu Porsanki, Lebesby, Gamvik, Deatnu Tana, Berlevåg, Båtsfjord, Vardø, Unjargga Nesseby  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 6. September 2012