Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1527 Siste år
413 Siste 3 mnd
131 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppføring av hytte i drammensfjorden, hurum

Registrert Dato: Torsdag 14. Februar 2013

Vi skal sette opp en hytte i Rørvik, Hurum. Vi deler gjerne opp i:
1) Graving
2) Oppføring av hytte
hvis det viser seg best.

GRAVING OG KLARGJØRING AV TOMT

Vi skal rive en eldre hytte. Selve rivingen hadde vi tenkt å gjøre selv, men grunnmur og platting står igjen. Denne skal rives (se bilde). Denne massen kan muligens brukes til avretting, den trengs ihvertfall ikke fjernes, siden det er andre steder på tomta den kan bli nyttig som fyllmasse. Det skal graves og planeres med grusmasse, slik at alt er klart til støping av såle. Det kan hende at det er nødvendig med litt pigging i fjellet. Hytta ligger på 2 nivåer i skrånende terreng, så det blir 2 små såler med høydeforskjell ca. 1. 4m, tilsammen er hyttas utvendige areal 60m2. Vedlegg ´dsc00072. Jpg´ viser gamle-hytta sett fra nord, og 
´dsc00066. Jpg´ samt ´dsc00065. Jpg´ sett fra sør-øst som er den siden den nye hytta skal ligge på. Det kan man se på ´sitplan. Pdf´ ´hytte_fasadetegning. Jpg´ viser hvordan den nye hytta blir.  

Det er viktig at hytta ikke blir høyere enn spesifisert. Hvis det viser seg at fjellet gjør det umulig, må vi pigge litt. Angi derfor pris uten / med pigging.

Adkomst er via en traktorvei ned over jordene til nabogården, og langs sjøen, ca. 3. 400m.

OPPFØRING AV NY HYTTE

Vi har Tegninger i 1: 100 (fasader og plan, samt snitt-tegninger). Hytten er 60m2. Basert på disse tegningene som fåes ved henvendelse, og på beskrivelsen, se vedlegget ´hytte_anbud_forespørsel´, vil vi gjerne motta anbud.

Hvis du trenger mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt!

Vedleggene mangler

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere